Ps 4 slim hala alınır mı??

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,386
Hayatım boyunca hep pc oyunları oynadım konsol için sadece kafeler var ama korona yüzünden endişe ediyorum hala alınır mı??

Hayatım boyunca hep PC oyunları oynadım konsol için sadece kafeler var ama korona yüzünden endişe ediyorum hala alınır mı??
alınır bende eskiden slim vardı 1600 e almıştım sonra 2400 e 2. el sattım piyasası iyi ya birebir satıyorsun yada düşük bir kar ile yatıp kol ile yattığın yerden oynamak pc ile oynamaktan çok farklı bir zevk veriyor

Ben şu anda Pro alınmasını öneriyorum ama Pro'ya bütçe yetmiyorsa exclusive oyunlar için alabilirsin.

Ben şu anda Pro alınmasını öneriyorum ama Pro'ya bütçe yetmiyorsa exclusive oyunlar için alabilirsin.
Yok kral zaten merakımı falan gidermesi için düşünüyorum.

Hayatım boyunca hep PC oyunları oynadım konsol için sadece kafeler var ama korona yüzünden endişe ediyorum hala alınır mı??
Bu saatten sonra alacaksan Pro almaya bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu saatten sonra alacaksan Pro almaya bak.
Ama sadece exc oyunlarını deneyimlemek için alıyorsan slim yeterli olur

Hangi oyunlar için almayı düşünüyorsun ?

Hangi oyunlar için almayı düşünüyorsun ?
Tam bilmiyorum sadece konsol oyunlarını konsoldan oynama merakımı gidermek için düşünüyorum ama zaten şimdi değil yeni pc yi topladıktan sonra alırım o gün ne olursa durumum ona göre bakarım.

Tam bilmiyorum sadece konsol oyunlarını konsoldan oynama merakımı gidermek için düşünüyorum ama zaten şimdi değil yeni PC yi topladıktan sonra alırım o gün ne olursa durumum ona göre bakarım.
Merak gidermek için alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,624
Üyeler
189,639
Son üye
Cey Mılmaz 1
Geri