PS4 mü XBOX one s mi?

Arkadaşlar konsol alma düşüncem var ikisi arasında kaldım hangisi?
Paran olsa yeni nesil konsol alırdın diye düşünüyorum. Ben xbox one x kullanıcısıyım ve şunu söyleyebilirim ki game pass'in sunduğu oyunlar gerçekten kaliteli ve güzel. Hikayeli ve online yüzlerce oyun var. Tabi oyuna para veririm sıkıntı yok diyorsan bence ps4 daha iyi.

Arkadaşlar şimdi hangisi dediğim gibi ilk defa alıcam pek fazla oyun oynamayacağım.

Ne tür oyunlar oynuyorsun? Hikayeli oyunlara merakın varsa ps4 al derim.
İşte oynuyacağım oyunlar hakkında bikgim yok dediğim gibi ilk defa xbox ps4 gibi konsollardan pes deışında oyun oynayacağım ama düşünürsek ac valhalla gibi hikayeli oyunlar oynarım.

İşte oynuyacağım oyunlar hakkında bikgim yok dediğim gibi ilk defa xbox ps4 gibi konsollardan pes deışında oyun oynayacağım ama düşünürsek ac valhalla gibi hikayeli oyunlar oynarım.
Xbox tarafında yüzlerce oyunu aylık 40 TL'ye sunan game pass avantajı var. PS tarafında exclusive oyun avantajı var. Seçim sana kalmış.

Xbox tarafında yüzlerce oyunu aylık 40 TL'ye sunan game pass avantajı var. PS tarafında exclusive oyun avantajı var. Seçim sana kalmış.
PS4 de de mesela exculusive aldım diyelim aylık 40 tl ye 1 ay boyunca istediğim oyunu oynayabiliyorum 1 ay bitince oynayamıyorum dimi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,232
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri