Vücuttaki ödem nasıl atılır ?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
9,868
Arkadaşlar vücudum ödem tutuyor fazla haraket etmediğim için gerek karantina gerek sokağa çıkma yasağından dolayı en hızlı nasıl atabilirim vücudumdaki ödemi ?
Her yol olur yürüyüş koşu vs.

soğan kabuğunu kaynatıp suyunu iç. Denemedim. Ama yengemde ödem vardı böyle geçmiş.
Bi de egzersiz yapmaya başla. Benim de dizimde kist var. Minnacık. Ama ağrı yapıyordu hareketsizliktenm dolayı oluyordu.
Egzersize başladım ağrılar kesildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günde en az 150 mekik , squad, şınav çalışması yaparsan iyi gelir
noldu la bu 150 şınav . benim için hayal.

Arkadaşlar vücudum ödem tutuyor fazla haraket etmediğim için gerek karantina gerek sokağa çıkma yasağından dolayı en hızlı nasıl atabilirim vücudumdaki ödemi ?
Ağrı var mı bir bölge de darbeye dayanan eğer varsa çok ağrı doktora başvur kortizon iğne yardımcı olur genelde

• Düzenli egzersiz ve spor yapmak ödemin atılmasına yardımcı olur.

• Düzenli uyumak ve vücudun ihtiyacı olan süre kadar dinlendirmek gerekir.

• Stresten olabildiğince uzak durmak gerekmektedir.

• Fazla tuz alımı vücutta su tutmaktadır bu yüzden tuz alımını azaltmak ve ihtiyaçtan fazla tuz kullanmamak gerekmektedir.

• Olabildiğince fazla su tüketmek gerekmektedir. Fakat su tüketimine de dikkat etmek gerekmektedir bu noktada boy ve kilonuza göre sıvı vücudun ihtiyaç duyduğu suyu almak gerekmektedir.

• Günde bir fincan yeşil çay tüketmek de ödeminizin atılmasına yardımcı olacaktır.

bol su iç aksatma ekmek yeme knk bizi şişiren ekmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri