Monitör hz yükselmeme sorunu

Reaksiyon skoru
3
Selamlar
monitörüm Acer KG241Q modeli 165hz ama monitör ayarlarında 59,60 hz var driver kurdum ama oldumu bilmiyorum ismi falan değişmedi neden hz yükselmiyor acaba driver doğru kurulmadı mı,ekran kartı eski ondan mı,ve hdmi girişi ile bağlanıyorum başka hdmi ile de denedim ama çözüm yok.

Ekler

• ekran kartı.PNG
    ekran kartı.PNG
    18 KB · Hit: 215
  • monitr.PNG
    monitr.PNG
    19.4 KB · Hit: 221
Selamlar
monitörüm Acer KG241Q modeli 165hz ama monitör ayarlarında 59,60 hz var driver kurdum ama oldumu bilmiyorum ismi falan değişmedi neden hz yükselmiyor acaba driver doğru kurulmadı mı,ekran kartı eski ondan mı,ve hdmi girişi ile bağlanıyorum başka hdmi ile de denedim ama çözüm yok.
displayport kablosu veya hdmi 2.0 kablosu lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar
muhtemelen ekran kartında displayport girişi yoktur, 165hz bir monitörü kullanman için ekran kartını geliştirmen lazım

usta nvidia da kendi denetim masasında yapılıyo da amd de bilmiyorum

displayport kablosu veya hdmi 2.0 kablosu lazım
display port kablosu var ama ekran kartımda display port çıkışı yok hdmi kablosunun 2.0 mı yoksa daha eski mi nerden anlaycağım

usta nvidia da kendi denetim masasında yapılıyo da amd de bilmiyorum
amd denetim masası beni delirtiyor resmen ekran kartı için yüklüyorum ekran karı için ayarlar çıkmıyor

display port kablosu var ama ekran kartımda display port çıkışı yok hdmi kablosunun 2.0 mı yoksa daha eski mi nerden anlaycağım
dediğim gibi monitörü 165hz frekansında kullanabilmen için ekran kartını üst modele çıkartmalısın, bende 144hz monitör almıştım sırf ekran kartım eski olduğu için yeni ekran kartı almak zorunda kaldım maalesef

amd denetim masası beni delirtiyor resmen ekran kartı için yüklüyorum ekran karı için ayarlar çıkmıyor
kablonun üstünde silik yazı ile hdmı 1.4 veya 1.6 veya 2.0 yazar sen içinden çıkan kabloyu kullanıyorsan zaten 2.0 dır şuradan 165 hz e çekiceksin

kablonun üstünde silik yazı ile hdmı 1.4 veya 1.6 veya 2.0 yazar sen içinden çıkan kabloyu kullanıyorsan zaten 2.0 dır şuradan 165 hz e çekiceksin
ekran kartı çok eski olduğu için 2.0 hdmi girişi olduğunu sanmıyorum muhtemelen kullanamaz 165hz´de

ekran kartı çok eski olduğu için 2.0 hdmi girişi olduğunu sanmıyorum muhtemelen kullanamaz 165hz´de
Ha yeni gördüm ekran kartı modelini ama genede çekebildiği kadar çeksin olmuyorsada yeni ekran kartı almalı

Geri