Mb bannerlord 2 grafik ayarları

DarkLegion3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
Arkadaşlar yakın zamanda mb2 bannerlord oynamaya başladım fakat sürekli drop ve fps düşüşü yaşadım doğru ayarları yapmayı bilmediğim içinde size sormaya karar verdim.

Sistem:Gtx 1660 Super(İnno3d)
İşlemci:Ryzen 5 1600
Ram:8 Gb

Arkadaşlar yakın zamanda mb2 bannerlord oynamaya başladım fakat sürekli drop ve fps düşüşü yaşadım doğru ayarları yapmayı bilmediğim içinde size sormaya karar verdim.

işlemci AF modeli mi ?
ram yetersiz geldiği için drop yiyor olabilirsin 8 gb daha eklersen sorunsuz oynarsın

işlemci AF modeli mi ?
ram yetersiz geldiği için drop yiyor olabilirsin 8 gb daha eklersen sorunsuz oynarsın
Malesef Af değil :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci AF modeli mi ?
Hocam bide savaş esnasında orta ayarlarda 40 fps oluyor eklemeyi unuttum

Malesef Af değil :(

Hocam bide savaş esnasında orta ayarlarda 40 fps oluyor eklemeyi unuttum
savaş esnasında herkesde öyle
arkadaşımda 2060 lı sistem var savaşta 30 fps ye düşüyor

Sadece bannerlordda böyle bir sorunla karşılaşıyorsan oyunun tam sürümünün çıkmasını bekle şahsen ben öyle yapıyorum. 45 saat oynadıktan sonra sildim. Tam sürümünü bekliyorum. He yok ben grafiği düşürüp oynayacağım diyorsan. Best Settings For Mount and Blade 2: Bannerlord [Boost FPS] (gamingscan.com) Buradaki rehbere bakmanı öneririm.
savaş esnasında herkesde öyle
arkadaşımda 2060 lı sistem var savaşta 30 fps ye düşüyor
Anlıyorum teşekkürler bir sorum daha var tam sürümde bu fps düşüşleri falan düzelirmi?

Anlıyorum teşekkürler bir sorum daha var tam sürümde bu fps düşüşleri falan düzelirmi?
Muhtemelen düzelir. Çünkü oyun erken çıktığı için (!) haliyle düzeltecek fırsat bulamadılar.

Savaş esnasında fpsin düşmesi kadar normal bir şey yok ben imzadaki sistemle 20 görüyordum oyunu ilk aldığım günlerde.

Benim sistem imzamda. Her şey full de ama drop yemedim hiç. (Kale saldırısında kapı kırıldığı zaman hariç)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,524
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri