- Reaksiyon skoru
- 29
Merhaba mekanik red switch bir klavye arıyorum tavsiye edebileceğiniz klavyelere bakmak istiyorum 200-300tl arası olursa iyi olur ve lütfen shift ve enter tuşu büyük olsun
Bütçe Yok Knka?
200-300tl arası
200-300tl yazmışBütçe Yok Knka?
Merhaba mekanik red switch bir klavye arıyorum tavsiye edebileceğiniz klavyelere bakmak istiyorum 200-300tl arası olursa iyi olur ve lütfen shift ve enter tuşu büyük olsun
enter tuşu küçük sevmiyorum küçük enter tuşu![]()
Gamepower Ogre Rainbow 60m Blue Switch Türkçe Q Usb Mekanik Gaming Klavye - 3 Yıl Garanti - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Ogre Rainbow 60m Blue Switch Türkçe Q Usb Mekanik Gaming Klavye - 3 Yıl Garanti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tamam saolasın reisBende en az 1 aydır her gün olmak üzere bu araştırmayı yapıyorum kanka. Mekanik, red switch, 250-300TL fiyatında bir klavye arıyorum. Benim kriterlerim full RGB olması ve tepkime süresi düşük, kronik problemleri olmayan bir klavye aramaktı. Bu fiyatta bulmak çok zor. Ben sana araştırmamı yaptığım klavyeleri atayım ancak şunu söylemeliyim ki fiyatlar çok uçuk. Sakın bir klavye almaya kalkma derim. Bu fiyatta belirli bir klavye yok maalesef, Warlock sadece çok belirgin kronik problemli bir model. Onun dışında hepsinin performansı hemen hemen aynı. İndirimde tuttuğunu yakala.
o paraya enter tuşu büyük bulamadımenter tuşu küçük sevmiyorum küçük enter tuşu
parayı biraz arttırabilirsino paraya enter tuşu büyük bulamadım
Genel olarak kullanıcı deneyimlerinin (çoğunlukla) olumlu olduğu klavyeler sana gösterdiğim listedekiler. Rampage klavyelerde tuşlarda fırlama problemleri oluşuyor bir zamandan sonra. Bu yüzden ben direk eliyorum bu markayı. Gamepower klavyelerde ise tuş basmama problemleri oluşmaya başlıyor. Bu da büyük bir problem ancak tuş yatağının temizlenmesinden sonra sorunun uzun süreli olarak giderildiğini yazan bir çok kullanıcı var. Bu da aklında olsun. James Donkey klavyeler şuanda piyasada f/p değiller. Çok pahalılar. Alınmazlar. En fazla 200TL verilir bu klavyelere de. Trust için kullanan herkes memnun olmasına rağmen, ben ısınamadım. Sebebi de şu şekilde, tuş tepkime süresi rakiplerine göre biraz yüksek kalıyor ve ben bu fiyatta performans arıyorum. Görüntü şekil şukul aramıyorum. Ayrıca klavyenin çok yüksek olmasından ve bilek desteğinin olmamasından bileği ağrıttığını söyleyen üç beş kullanıcı da olmuş. Ama onun dışında en çok önerilen ve tercih edilen model GXT 890 Cada. Forumda daha detaylı bir şekilde incelemelerine bakabilirsiniz.Bende en az 1 aydır her gün olmak üzere bu araştırmayı yapıyorum kanka. Mekanik, red switch, 250-300TL fiyatında bir klavye arıyorum. Benim kriterlerim full RGB olması ve tepkime süresi düşük, kronik problemleri olmayan bir klavye aramaktı. Bu fiyatta bulmak çok zor. Ben sana araştırmamı yaptığım klavyeleri atayım ancak şunu söylemeliyim ki fiyatlar çok uçuk. Sakın bir klavye almaya kalkma derim. (Bu fiyatları verme) Bu fiyatta belirli bir klavye yok maalesef, Warlock sadece çok belirgin kronik problemli bir model. Onun dışında hepsinin performansı hemen hemen aynı. İndirimde tuttuğunu yakala.