lerensavasl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,225
Bilek desteğinin olmaması problem yaşatıyor mu?Kesinlikle öyle gözüküyorgece çekimi yapamadım dün evde değildim gece.
Bilek desteğinin olmaması problem yaşatıyor mu?Kesinlikle öyle gözüküyorgece çekimi yapamadım dün evde değildim gece.
Hiç sıkıntı yok ben bunu bilerek aldım bilek desteksiz oynardım zaten biraz mekanik klavyeye alışma süreci var ama şimdilik seri yazmaya başladım cs de yanlışlıkla space ye dokunuyorum ama onlar halledilirBilek desteğinin olmaması problem yaşatıyor mu?
Ben cherry yi asla kalitesiz bulmuyorum sadece diğer kaliteli switchleri de yoksayamazsınızBen doğru bir genelleme yapıyorum daha önce cherry mx kullanmadığınız çok belli umarım ilerde bu gereksiz savunma fikrinden vaz geçersiniz daha fazla tartışmak istemiyorum konu burda kapansın zaten fikriniz değişecek gibi durmuyor
İlk mekanik deneyimim bu oldu internet kafelerde oynardım hep oynayamazdım alışamam diye de korkmuştum mekanik klavyeye ama şimdilik alıştım çok seri algılıyor bazen elim cs de space tuşunda kalıyor az yük binince hemen algılıyorBilek desteğinin olmaması problem yaşatıyor mu?
diğerlerini kaliteli bulmuyorumBen cherry yi asla kalitesiz bulmuyorum sadece diğer kaliteli switchleri de yoksayamazsınız