İnceleme Philips spk8614 inceleme (red switch)

Bu klavyeyi bu fiyata almanızı önermiyorum arkadaşlar. Bu fiyata klavye almanızı önermiyorum. Şuan piyasa bi nevi kara borsa. Bekleyin derim. İndirim kovalayın. 1 Aydır aralıksız herrr gün klavye aradım. Piyasaya çok hakimim. 230TL Warlock 290 lira oldu. 335TL Ogre RGB 400TL olup stok bitirdi. SPK8614'te aynı şekilde. Bu klavyenin bir problemi, switchleri olması gerekenden fazla sesli. RGB'si yok. Philips olması ve sağ üstteki ses tekerleği yüzünden fiyatı şişirilmiş diye düşünüyorum. Useless şeyleri abartmayı seviyor markalar biliyorsunuz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/klavye-oenerisi-lazim.208198/ Bu konu şuanda güncel olarak en ayrıntılı konu. Bir bakabilirsiniz. Ama yine de bu fiyat banındaki tercih edilebilesi klavyelerden bir tanesi. Kötü demiyorum. Fiyatını haketmiyor diyorum. Piyasadaki hiçbir klavye şuanda haketmiyor diyorum. Paranızı önemsiyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde optik klavye ne
Kısaca mavi switchlerle aynı, ancak daha performanslısı. Tepkime süreleri olarak. Sesi mesi herşeyi mavi switch gibi.

Bu klavyeyi bu fiyata almanızı önermiyorum arkadaşlar. Bu fiyata klavye almanızı önermiyorum. Şuan piyasa bi nevi kara borsa. Bekleyin derim. İndirim kovalayın. 1 Aydır aralıksız herrr gün klavye aradım. Piyasaya çok hakimim. 230TL Warlock 290 lira oldu. 335TL Ogre RGB 400TL olup stok bitirdi. SPK8614'te aynı şekilde. Bu klavyenin bir problemi, switchleri olması gerekenden fazla sesli. RGB'si yok. Philips olması ve sağ üstteki ses tekerleği yüzünden fiyatı şişirilmiş diye düşünüyorum. Useless şeyleri abartmayı seviyor markalar biliyorsunuz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/klavye-oenerisi-lazim.208198/ Bu konu şuanda güncel olarak en ayrıntılı konu. Bir bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kısaca mavi switchlerle aynı, ancak daha performanslısı. Tepkime süreleri olarak. Sesi mesi herşeyi mavi switch gibi.
Red switch bu incelemedekiler mavi olduğundan sesli bu öyle değil ve RGB aramaya klavye efektleri var gamepower gibi değil Aliminyum 2yil garanti

Red switch bu incelemedekiler mavi olduğundan sesli bu öyle değil ve RGB aramaya klavye efektleri var gamepower gibi değil Aliminyum 2yil garanti
Klavye Rainbow dediğimiz aydınlatmaya sahip. Piyasadaki birçok ürün 2 yıl garantili ve aliminyum. Red switchlerinde de olması gerekenden fazla sesli olma durumu var. Blue switch Red switch diye ayırmıyorum.

Kargo sürat kargoyla geldi haberin olsun ama paketi MNG kargoydu Xd paketlenmesi iyiydi dışına karton parçası da koymuşlar zarar görmesin diye

Kargo sürat kargoyla geldi haberin olsun ama paketi MNG kargoydu Xd paketlenmesi iyiydi dışına karton parçası da koymuşlar zarar görmesin diye
Aga ben bu klavyeyi çok istiyordum fakat mavi switch çok ses çıkartıyodu o yuzden almıcaktım artık alıcam:)
Çok ses çıkarmıyor degilmi?

Işığı çok iyi RGB olmasa da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri