MediaMarkt Bios Güncellemesi

Reaksiyon skoru
29
Mediamarkttan B360M-K gözüme ilişti 600tl fakat elimde 9. nesil işlemci var onun için 100tl ye b365m-k var aynı anakarta fazladan 100tl vermek istemiyorum. Mediamarkt B360M-K için BIOS Update Yaparmı

Mediamarkttan B360M-K gözüme ilişti 600tl fakat elimde 9. nesil işlemci var onun için 100tl ye b365m-k var aynı anakarta fazladan 100tl vermek istemiyorum. Mediamarkt B360M-K için BIOS Update Yaparmı
kendinizde yapabilirsiniz.

Orada o tür yani bir deneme kısmı gibi servis yeri gibi bir bölüm yok sanırım olmaz

Kendinde yaparsın çok kolay bir işlem
1-Anakartının üreticisinin sitesine gir.
2-Anakart modelini yaz.
3-En güncel biosu indir
4-flash belleği biçimlendir.
5-Pc yi resetle
6-f2 ye bas bios gelene kadar.
7-Advanced mode ye gir.
8-Flash belleği seç.
Otomatik yükliyecektir.
Anakartın asus sa bunlara gerek kalmadan direk biostan güncelleyebilirsin.

Ben bios konusunda bilgisizim. Ama anlamadığım kısım elimde 8. nesil bir işlemci yok ve 8. nesil olmadan biosa veya bilgisayarı kullanamam 8. nesil olcakki güncellemeyi indirip biosu 9. nesil kullanayım ama elimde 8. nesil yok

Ben bios konusunda bilgisizim. Ama anlamadığım kısım elimde 8. nesil bir işlemci yok ve 8. nesil olmadan biosa veya bilgisayarı kullanamam 8. nesil olcakki güncellemeyi indirip biosu 9. nesil kullanayım ama elimde 8. nesil yok
o işlemci ile biosa girmeye izin verir sistem biosu indirip flasha atın burda tarif edilen gibi bios update yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri