Red Dead Online Alınır mı?

1607123520631.png

Baksanıza dostlar bu alınıp oynanmaz mı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşınız yoksa oynanmaz denebilecek bir seviyede. Lakin kendi düşüncem; ek bir oyun olarak çıkarıldıysa mutlaka üzerinde durulacaktır. Alınır diyebilirim.
Tabi ki arkadaşlar olmadan görevleri yapmanın bir mantığı kalmıyor ama tek bir arkadaş bile bu oyunda eğlenmeye yetiyor dostum şuan yanımda bir arkadaşım yok tek başıma görev yapıyorum ama eğleniyorum gezmek tozmak hoşuma gidiyor

Alıntıyı görüntüle
Baksanıza dostlar bu alınıp oynanmaz mı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi ki arkadaşlar olmadan görevleri yapmanın bir mantığı kalmıyor ama tek bir arkadaş bile bu oyunda eğlenmeye yetiyor dostum şuan yanımda bir arkadaşım yok tek başıma görev yapıyorum ama eğleniyorum gezmek tozmak hoşuma gidiyor
Very Low'da oynayan bne :(

Almayı düşünüyorum ama oynayacak arkadaşım yok, sarar mı yine de?
arkadaşın olur olmasına da asıl olay iyi arkadaşı seçebilmekte 2 yıllık arkadaşım var iyi güzel hoş birde onun arkadaşlarıyla arkadaşım valoranta giriyoruz trollüyorlar falan yani

Dostlar selam bu sabahtan itibaren şu saate kadar 1 arkadaşımla RDR Online oynuyoruz gerçekten harika bir deneyimdi benim için RDR 2'nin SP'sini oynayıp hoşuma gitmemiş biri olarak Online'i arkadaşımla çok eğlenceli oldu grafikleri manzaraları ateş başında oturup yemek pişirmeleri alabilecek durumu olan oynayabilecek herkes alıp deneyimlemeli bir arkadaşıyla gerçekten mükemmel bir tane fotoğraf bırakıyorum buraya(kesmemin sebebi 3Mb'dan fazla olmaması için)
Bu arada daha bitirmedik dostlar harika bir deneyimde diyorum ama hızlı seyahat yapmadan oynadığım için yolları gitmek uzun ve zevkli oluyor tabi bilmediğimiz bir çok şey vardır eminim ama zamanla öğreneceğiz kesinlikle deneyin
Alıntıyı görüntüle
Efsane

arkadaşın olur olmasına da asıl olay iyi arkadaşı seçebilmekte 2 yıllık arkadaşım var iyi güzel hoş birde onun arkadaşlarıyla arkadaşım valoranta giriyoruz trollüyorlar falan yani
O zaman sadece onla gir dostum iki kişilikte yapılabiliyor görevler ve GTA'da ki gibi zevksiz değil zor ve eğlenceli
Arkadaşım yok derken, bu oyunu kaldıracak bilgisayarı olan arkadaşım yok.
Söyledim dostum beraber girebiliriz

Aldığına mutlu musun peeki?
Hocam daha detaylı oynama fırsatı bulamadım. 1 saat civarı oynadım ancak bence güzel. En büyük eksi Türkçe olmaması. Anlamak çok zor. Bir de GTA 5 online gibi eğlenceli değil bence :) Ancak 40TL değer.

Hocam daha detaylı oynama fırsatı bulamadım. 1 saat civarı oynadım ancak bence güzel. En büyük eksi Türkçe olmaması. Anlamak çok zor. Bir de GTA 5 online gibi eğlenceli değil bence :) Ancak 40TL değer.
Aynı şekilde düşünüyorum online için. beğendiğine sevindim. Ben de bugün banka soyma görevini yaptım bazı yerlerde anlamadım ama çok iyiydi.

GTA 5 Online gibi zevkli olamaz çünkü GTA Online kadar şey oyuna eklenmedi dostum GTA Online'a ADA EKLENİYOR ADAAA!
Bence RG RDR Online'ı ayrı olarak satışa sunuyorsa vardır bir bildiği ilerde GTA Online gibi olacağını düşünüyorum

GTA 5 Online gibi zevkli olamaz çünkü GTA Online kadar şey oyuna eklenmedi dostum GTA Online'a ADA EKLENİYOR ADAAA!
Bence RG RDR Online'ı ayrı olarak satışa sunuyorsa vardır bir bildiği ilerde GTA Online gibi olacağını düşünüyorum
İnşallah :)

Geri