En iyi antivirüs programı

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,768
Arkadaşlar ben ocak ortalarınca pc dizecem rtx 3070 5 5600x işletim sistemim wn 10 home olucak sizce antivirüs programı şartmı yoksa Windows defender yetermi eğer yetmiyor sa en iyi antivirüs ne paralı sürüm olarak

Windows Defender yetmez bence.

En iyi antivirüs nedir bilmem ama Comodo ISS iyidir.

Arkadaşlar ben ocak ortalarınca PC dizecem rtx 3070 5 5600x işletim sistemim wn 10 home olucak sizce antivirüs programı şartmı yoksa Windows defender yetermi eğer yetmiyor sa en iyi antivirüs ne paralı sürüm olarak

bu anonymous un sitesi en iyi dedikleri kaspersky altta açıklamalsarı ile birlikte var en iyi 10 u listelemişler

En iyi antivirüs diye bir şey yoktur. Antivirüsler temelde zararlıların sisteme girişini veyahut hasarını zorlaştırır. Tamamen sistemi güvence altına almaz. Hiç kimsenin ''Ben güvendeyim.'' deme garantisi yoktur. Sürekli yeni yöntemler geliştirilmektedir.

bu anonymous un sitesi en iyi dedikleri kaspersky altta açıklamalsarı ile birlikte var en iyi 10 u listelemişler
Siteye girdim inş hacklememişlerdir ben sjsjdjjdjdjd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En iyi antivirüs diye bir şey yoktur. Antivirüsler temelde zararlıların sisteme girişini veyahut hasarını zorlaştırır. Tamamen sistemi güvence altına almaz. Hiç kimsenin ''Ben güvendeyim.'' deme garantisi yoktur. Sürekli yeni yöntemler geliştirilmektedir.
En iyi derken sisteme gerçekten yararı olan en az kullanım oranı olan optimizasyonu olan en iyisi hangisi

@WellGoat ;

Anonymous adlı ne üdüğü belirsiz grubun bir web sitesi bulunmamaktadır. O site ya taklittir, ya da özentilerin oluşturduğu fan sitesidir. Şu grup daha iyidir gibi sidik yarışına girenler THE_MILLER'ın dediği gibi ya çocuktur, ya da özentidir.

Arkadaşlar ben ocak ortalarınca PC dizecem rtx 3070 5 5600x işletim sistemim wn 10 home olucak sizce antivirüs programı şartmı yoksa Windows defender yetermi eğer yetmiyor sa en iyi antivirüs ne paralı sürüm olarak
kaspersky bence

En iyi antivirüs programı kapasiki

Geri