- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,018
İnternetim kablo ile masaüstü pcme bağlı arkadaşlar 0.88 upload oluyor telefonumdan wifi ile bağlı 3 mb upload veriyor bu nasıl oluyor?
Kablo kalitesi çok kötü olabilir veya bir sınırlama olabilirİnternetim kablo ile masaüstü pcme bağlı arkadaşlar 0.88 upload oluyor telefonumdan wifi ile bağlı 3 mb upload veriyor bu nasıl oluyor?
PC ye gelen kablo kötüdür
Kablo dandik bişi değil arkadaşlarKablo kalitesi çok kötü olabilir veya bir sınırlama olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@alpolojix
hocam evde başka kablo varsa onla deneyebilir misin şuan kablo dışında aklıma bir şey gelmiyorKablo dandik bişi değil arkadaşlar
Kablonuzu değiştirin.İnternetim kablo ile masaüstü pcme bağlı arkadaşlar 0.88 upload oluyor telefonumdan wifi ile bağlı 3 mb upload veriyor bu nasıl oluyor?
o zaman anakarttan dolayı olabilir, evde başka pc var mı?Hatta şuan dediginizden şüphe duyup farklı kabloyla denedim aynı sonuç
Anakart daha yeni, alındığı zamndan beri de aynı, yapılması gereken bir ayar mı var acaba? Asrock B450m Hdv R4o zaman anakarttan dolayı olabilir, evde başka PC var mı?
ayar var mı onu tam bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar gelir büyük ihtimalAnakart daha yeni, alındığı zamndan beri de aynı, yapılması gereken bir ayar mı var acaba? Asrock B450m Hdv R4
telefonu kabloyla pcye bağla telefonda evin wifisina bağlı olsun tethering aç (telefonu wifi adaptörü olarak kullan). test yap.Anakart daha yeni, alındığı zamndan beri de aynı, yapılması gereken bir ayar mı var acaba? Asrock B450m Hdv R4
Sonuç aynı 0.90telefonu kabloyla pcye bağla telefonda evin wifisina bağlı olsun tethering aç (telefonu wifi adaptörü olarak kullan). test yap.