Tactical Shotgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 268
Elimdeki tek USB bu önceden 16gb idi yardımcı olun lütfen çok acil 
Memtest içine yazıldığı için. Biçimlendirin.Elimdeki tek USB bu önceden 16gb idi yardımcı olun lütfen çok acil![]()
Biçimlendir/ Orada 4096bayt gibi bir şey yazar onu Varsayılan yap/ Tamam.Elimdeki tek USB bu önceden 16gb idi yardımcı olun lütfen çok acil![]()
o olmadı hocam.Biçimlendir/ Orada 4096bayt gibi bir şey yazar onu Varsayılan yap/ Tamam.
Biçimlendirdinmi ?
Memtest içine yazıldığı için. Biçimlendirin.
daha tamamı yüklenmedio olmadı hocam.
![]()
![]()
![]()
![]()
Böyle şeyler yüklendi microsoft sitesinden, orada memtest.exe dikkatimi çekti sileyim mi?
Şimdi format için bu usbden mi boot ediyim sistemi yeniden başlatıp?
@keremcnsz24 @FightForHonor bilginiz varmı hocam?
Ne yapıcaksın?o olmadı hocam.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle şeyler yüklendi microsoft sitesinden, orada memtest.exe dikkatimi çekti sileyim mi?
Şimdi format için bu usbden mi boot ediyim sistemi yeniden başlatıp?
@keremcnsz24 @FightForHonor bilginiz varmı hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha tamamı yüklenmedi
hocam usb 14gb oldu tekrar onu hallettim ama şimdi yukardaki ss de memtest falan var, diske tamamı yüklenince onun üzerinden mi boot edicem bana anlatabilir misiniz hiç bilgim yok.Rufus'ta flash belleğini önyüklenebilir değil şekilde formatla, düzelecek, kendim de denemişliğim var.
Alıntıyı görüntüle
O Windows'un kendi bellek testi, hatta şu an sisteminde de vardır, arama yerine "bellek tanılama" yazarsan görürsün.hocam usb 14gb oldu tekrar onu hallettim ama şimdi yukardaki ss de memtest falan var, diske tamamı yüklenince onun üzerinden mi boot edicem bana anlatabilir misiniz hiç bilgim yok.
Windows formatı hocam hiç bilgim yok bana biraz anlatabilir misiniz bilgisayarda virüs var galiba yavaşladı dünden beri formatlamak istiyorum.Ne yapıcaksın?
varmış evetO Windows'un kendi bellek testi, hatta şu an sisteminde de vardır, arama yerine "bellek tanılama" yazarsan görürsün.
Silmene gerek yok.
Evet.Windows format için USB'den mi boot edicem hocam?