Sitenin linkini atabilirmisiniz.Arkadaş merhaba ben Bi kaç gün önce AMD ryzen 5 1600 işlemci sipariş ettim yeni elime geldi ben garantisine bakmak istiyorum fakat seri no bulamadım ve sitesini de bana deri
Bulamadım kiSitenin linkini atabilirmisiniz.
BBulamadım ki
Bir de seri no bulamadım nerdeArkadaş merhaba ben Bi kaç gün önce AMD ryzen 5 1600 işlemci sipariş ettim yeni elime geldi ben garantisine bakmak istiyorum fakat seri no bulamadım ve sitesini de bana sitesini de atar mısınız
Seri no tamam buldum da hangi siteden sorgulayacağım bulamadım yardımcı olun ve ayrıca işlemcimi 12nm modeli diye aldım üstünde AF olan modeli yazıyor benim bildiğim kadarıyla 12nm 16mb fakat bu ürün 19 mb ama af modeli 12nmdir diyorlar banagmail'inizde kargo takibi yok mu? Gmail'inizden bakabilirsiniz hangi siteden aldığınıza. Ayrıca kargonun kutusunda da yazar gönderici.
Yanında herhangi bir model no veya 12-14 nm olup olmadığını belirten bir ibare yoksa mağaza yetkilisiyle konuşman gerek.Arkadaş merhaba ben Bi kaç gün önce AMD ryzen 5 1600 işlemci sipariş ettim yeni elime geldi ben garantisine bakmak istiyorum fakat seri no bulamadım ve sitesini de bana sitesini de atar mısınız
Hocam ryzen kendi sitesinde de af modelleri için 12nm demiş bunun her şeyi uyuyor fakat 19mb kısmı uymuyor benimki 19mb olması gereken 16 değil miYanında herhangi bir model no veya 12-14 nm olup olmadığını belirten bir ibare yoksa mağaza yetkilisiyle konuşman gerek.
Takmadık dahaİşlemciyi taktıysan CPU-Z üzerinden görebilirsin 12 nm olup olmadığını.
Ryzen 1600 AF 12 olanda 16MB cache varmış. Elinizdeki işlemci doğru.Hocam ryzen kendi sitesinde de af modelleri için 12nm demiş bunun her şeyi uyuyor fakat 19mb kısmı uymuyor benimki 19mb olması gereken 16 değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Takmadık daha
Ryzen 3 1600'de 14nm 19mb cache var.O zaman toplamı mı yazılmış 19 diye kafam karıştı hocam sabah sabah![]()