Hocam düzelttim yeni bütçe nedir baya oynadım sistemleTamam hocam çok ısrar ettinişlemci kf yapıp biraz daha para bırakacağım
hocam bu psu çok iyi kalsın XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com kasa olarak bunu alırsanız sanırım fan almanız gerekiyor 2 adet ama güzel kasadır ön kapak açılınca mesh pannel oluyor ama yeni bir konu açıp bütçenize göre kasa isteyebilirsinizKasayı CM H500 750 W 80+ olarak değişebilirim
o kasanın soğutması gayet iyi merak etme de tüm sistem değişti neredeysekasa olarak mesh değil sanırım mesh bir kasa öneririm
Hocam acayip pahalı tg6 işinizi fazlasıyla görecektir 4 fanı ileKasayı CM H500 750 W 80+ olarak değişebilirim
yanda hava alabilecek kapakçıkları dışında ön tarafta yok bence kasayı değiştirin derim en kötü mag forge alabilirsinizo kasanın soğutması gayet iyi merak etme de tüm sistem değişti neredeyse
Hocam acayip pahalı tg6 işinizi fazlasıyla görecektir 4 fanı ile
Hocam böyle bir bütçeye bence kötü olur görsel olarak gerçekten kötü gözüküyor.hocam bu psu çok iyi kalsın XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com kasa olarak bunu alırsanız sanırım fan almanız gerekiyor 2 adet ama güzel kasadır ön kapak açılınca mesh pannel oluyor ama yeni bir konu açıp bütçenize göre kasa isteyebilirsiniz
hangisi ben bunu diyorumyanda hava alabilecek kapakçıkları dışında ön tarafta yok bence kasayı değiştirin derim en kötü mag forge alabilirsiniz
Kasa hem ön tarafında yanlardan alıyor isterse çıkararır hem de arkada da var
görsel kötü ama içi çok geniş ve gayet iyi hava alan bir kasaHocam böyle bir bütçeye bence kötü olur görsel olarak gerçekten kötü gözüküyor.
tamam hocam sıkıntı yok alıcının kararı zaten o da içine sinmiş galiba sıkıntı yokturHocam böyle bir bütçeye bence kötü olur görsel olarak gerçekten kötü gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangisi ben bunu diyorum
Kasa hem ön tarafında yanlardan alıyor isterse çıkararır hem de arkada var
Monitör dahil 19kHocam böyle bir bütçeye bence kötü olur görsel olarak gerçekten kötü gözüküyor.
hangisi ben bunu diyorum
O ilk attığın 4k monitörü de alabilirimHocam böyle bir bütçeye bence kötü olur görsel olarak gerçekten kötü gözüküyor.
hangisi ben bunu diyorum
Hiç 4k monitör atmadım ki 2k 165hz di bu monitör indirimde şuan ve gayet kalteli hiç sorun olmadan alabilirsin o zaman ben bir de rtx 3070 toplayım mi zaten rtx 3070 alırsan 2k 144hz yetecektir sana 4k 75fps alırsın zaten o yüzden 4k almaMonitör dahil 19k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O ilk attığın 4k monitörü de alabilirim
Corsair hydro h100x veya cm masterliquid 240l soğutucuo kasanın soğutması gayet iyi merak etme de tüm sistem değişti neredeyse
Hocam acayip pahalı tg6 işinizi fazlasıyla görecektir 4 fanı ile
Sadece önem ucuzlulta değil,kartı yoksa k alması lazım.Ucuz olanı al
Hee pardon samsung yeter o zamanHiç 4k monitör atmadım ki 2k 165hz di bu monitör indirimde şuan ve gayet kalteli hiç sorun olmadan alabilirsin o zaman ben bir de rtx 3070 toplayım mi zaten rtx 3070 alırsan 2k 144hz yetecektir sana 4k 75fps alırsın zaten o yüzden 4k alma
Kart 3080Sadece önem ucuzlulta değil,kartı yoksa k alması lazım.
Ekran kartı alacak parası olması bu işlemcilere bakacağını sanmıyorum.Sadece önem ucuzlulta değil,kartı yoksa k alması lazım.