sasasasasasa
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
hangisi daha iyi olur ryzen 3 3100 bir işemci için ?
yani sen 5500xt diyosun anladığım kadarıyla ben 2 sinden birini seçicem cevaplar için teşekkürlerdediğim gibi performasn 250 TL yukarı farka deymez boşuna geliyor bana ram ssd HDD alırım o parayla ondan dedim para sıkıntı değilse başka kartlara da bakabilirsin fiyatı söylersen öneri söyleye bilirim tabi istersen
driver sıkıntısı var galiba hala technopad millet yazıyordu yeni güncelleme geldi yükledik sıkıntı yaptı eski sürüme geçtik yazanlar varbirde rx 5500xt nin driver sorunları varsa yazarsanız sevinirim yei güncelleme ile kalktı mı?
ben tam olarak rx5500xt demiyorum fiyat önemli diyorumbirde rx 5500xt nin driver sorunları varsa yazarsanız sevinirim yei güncelleme ile kalktı mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani sen 5500xt diyosun anladığım kadarıyla ben 2 sinden birini seçicem cevaplar için teşekkürler
bence 1650 super ya driverleri falan sürekli güncelleniyor bence nvidia dan şaşmahangisi daha iyi olur ryzen 3 3100 bir işemci için ?
amd de artık her hafta sürücü çıkarmaya başladı geçen ay 3 driver çıktı bu ay 10 günde 1 driver daha çıktıbence 1650 super ya driverleri falan sürekli güncelleniyor bence nvidia dan şaşma