gtx 1650 super mi? rx 5500xt mi ?

bana göre fiyat farkı önemli 250 TL yukarısı ise ben şahsen almam rx5500xt. Yok fiyat aynı veya 250 TL altı ise o zaman kesinlikle rx5500xt(8gb)

8 gb modeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyat farkının fazla önemi yok benim için hangisini tercih edeyim ? rx 5500xt sapphire düşünüyorum bi sorunu falan var mıdır

dediğim gibi performasn 250 tl yukarı farka deymez boşuna geliyor bana ram ssd hdd alırım o parayla ondan dedim para sıkıntı değilse başka kartlara da bakabilirsin fiyatı söylersen öneri söyleye biliriz grupta tabi istersen

birde rx 5500xt nin driver sorunları varsa yazarsanız sevinirim yei güncelleme ile kalktı mı?

dediğim gibi performasn 250 TL yukarı farka deymez boşuna geliyor bana ram ssd HDD alırım o parayla ondan dedim para sıkıntı değilse başka kartlara da bakabilirsin fiyatı söylersen öneri söyleye bilirim tabi istersen
yani sen 5500xt diyosun anladığım kadarıyla ben 2 sinden birini seçicem cevaplar için teşekkürler

birde rx 5500xt nin driver sorunları varsa yazarsanız sevinirim yei güncelleme ile kalktı mı?
driver sıkıntısı var galiba hala technopad millet yazıyordu yeni güncelleme geldi yükledik sıkıntı yaptı eski sürüme geçtik yazanlar var

yani sen 5500xt diyosun anladığım kadarıyla ben 2 sinden birini seçicem cevaplar için teşekkürler
ben tam olarak rx5500xt demiyorum fiyat önemli diyorum

RX5500XT 8 GB al.
En son ki WHQL damgalı sürücüyü indirirsen sorun olmaz.

bence 1650 super ya driverleri falan sürekli güncelleniyor bence nvidia dan şaşma
amd de artık her hafta sürücü çıkarmaya başladı geçen ay 3 driver çıktı bu ay 10 günde 1 driver daha çıktı

Geri