700 tl ikinci el 14nm ryzen 5 1600 alınır mı?

ChainLee

80+
Reaksiyon skoru
134
brolar ikinci el sistem diziyorum abime sadece tek kurulum olcak yani yükseltme felan olmayacak o yuzden ryzen 5 1600 alıcam 14 nm ve fiyatı 700 lira garanti biteli 1 ay olmuş kutu var soğutucusu da sizce alınır mı? ?
bence fiyatı uygun sizce ?

brolar ikinci el sistem diziyorum abime sadece tek kurulum olcak yani yükseltme felan olmayacak o yuzden ryzen 5 1600 alıcam 14 nm ve fiyatı 700 lira garanti biteli 1 ay olmuş kutu var soğutucusu da sizce alınır mı? ?
Alınmaz bence.

gecen sene sıfırı 560-600 arası idi bu fiyatları görürken canım acıyor((

Alınmaz bence.
neden ki kanka daha ucuzu varmı fiyat baya iyi biliyorum kendi fiyatına göre pahalı ama r 5 2600 1200 lira civarında gücüm buna yetti valla değmezmi parasına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden ki kanka daha ucuzu varmı fiyat baya iyi biliyorum kendi fiyatına göre pahalı ama r 5 2600 1200 lira civarında gücüm buna yetti valla değmezmi parasına

işlemciye test yapma imkanın varsa yap yapamıyosan ne olduğu belli olmaz o işlemcinin

gecen sene toplayamadık şimdi toplamaya çalışıyorum değmezmi iyi bir performans vermezmi rx 570 yada 580 le

600e bulsan al 700 bi tık tuzlu olmuş garantiside yok

işlemciye test yapma imkanın varsa yap yapamıyosan ne olduğu belli olmaz o işlemcinin
yapcam zaten de ne gibi sıkıntı çıkartır ki bilgilendirebilirmisin

600e bulsan al 700 bi tık tuzlu olmuş garantiside yok
en ucuzu bu hacı oda adam 780 den düştü yoksa fiyatlar sahibindende ankarada en ucuzu 1000 lira gördüm

850₺'ye 12nm garantili versiyonu var sahibinden.com'da.

yapcam zaten de ne gibi sıkıntı çıkartır ki bilgilendirebilirmisin

en ucuzu bu hacı oda adam 780 den düştü yoksa fiyatlar sahibindende ankarada en ucuzu 1000 lira gördüm
arkadasın biri 12nm atmış onunla pzarlık yapıp 800e alsan cok kaar edersin 2600 gücünde

Geri