quarantane
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
Eski kulaklığımı (Razer kraken tournament edition black) garantiye verip arızadan dolayı (kronik hatası var 2 ay öncede aynı sebepten vermiştim garantiye yenisini vermişlerdi aynı hata olunca yine verirler inşallah) yenisini ile değiştirilince satmayı ve başlıkta yazdığı gibi 1000 tl civarı kulaklık almayı planlıyorum. Özellikler başlıkta yazdığı gibi ama kaliteli olsun lütfen, kronik arıza (bendekinin sıkıntısı; ses tekeri ile ses azaltıp artırıken sağ ve sol tarafdan eşit ses gelmiyor, sadece ses tekerinde sesi fulleyince eşit geliyor ve ses o düzeyde iken acayip deep ses oluyor, cızırtıda dahil buna, bir de bunun yani razer'ın synapse uygulaması bozuk thx spatial özelliği açık ama ses aygıtlarından thx spatialı seçince ses yok, sadece razer bişey bişey- Game ses veriyor o da thx spatial active değil, pc'ye format atmadan önce ses geliyordu thx spatial dan ama format sonrası yeniden yükleyince synapse'ı thx ses vermiyor), terletme gibi sorunlar olmasın. HyperX cloud alpha S 1150 den 1400 e fırladı onu önermişler genel olarak ama daha iyi dediğiniz varsa bakabilirim. Corsair void serisinin çok sayıda çeşidi var yeterli bilgi alamadım bu yüzden.