1000 Tl civarı gaming,müzik,film, konfor kulaklık önerisi (wireless de olabilir)

Reaksiyon skoru
140
Eski kulaklığımı (Razer kraken tournament edition black) garantiye verip arızadan dolayı (kronik hatası var 2 ay öncede aynı sebepten vermiştim garantiye yenisini vermişlerdi aynı hata olunca yine verirler inşallah) yenisini ile değiştirilince satmayı ve başlıkta yazdığı gibi 1000 tl civarı kulaklık almayı planlıyorum. Özellikler başlıkta yazdığı gibi ama kaliteli olsun lütfen, kronik arıza (bendekinin sıkıntısı; ses tekeri ile ses azaltıp artırıken sağ ve sol tarafdan eşit ses gelmiyor, sadece ses tekerinde sesi fulleyince eşit geliyor ve ses o düzeyde iken acayip deep ses oluyor, cızırtıda dahil buna, bir de bunun yani razer'ın synapse uygulaması bozuk thx spatial özelliği açık ama ses aygıtlarından thx spatialı seçince ses yok, sadece razer bişey bişey- Game ses veriyor o da thx spatial active değil, pc'ye format atmadan önce ses geliyordu thx spatial dan ama format sonrası yeniden yükleyince synapse'ı thx ses vermiyor), terletme gibi sorunlar olmasın. HyperX cloud alpha S 1150 den 1400 e fırladı onu önermişler genel olarak ama daha iyi dediğiniz varsa bakabilirim. Corsair void serisinin çok sayıda çeşidi var yeterli bilgi alamadım bu yüzden.

Logitech G Pro X
Kablosuz istersen Corsair Void Elite Wireless ya da geriye param kalsın istersen Rampage Fury X olabilir.

Corsair Void Elite güzel bi model​

Cooler Master MH670 de olabilir.

Logitech G Pro X
Kablosuz istersen Corsair Void Elite Wireless ya da geriye param kalsın istersen Rampage Fury X olabilir.
Bi elite wireless var bir de pro wireless var ama pro modeli corsairın sitesinde bile bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair Void Elite güzel bi model​

Wireless mı ? Bir de bassı benim kulaklığın üst düzey de 108dB di yeni alacağımında iyi olması hoş olur

Bi elite wireless var bir de pro wireless var ama pro modeli corsairın sitesinde bile bulamadım

Wireless mı ? Bir de bassı benim kulaklığın üst düzey de 108dB di yeni alacağımında iyi olması hoş olur
116dB (+/-3dB)

wireless modeli daha pahalı ama bulabilirsem link atacağım

Corsair Void Rgb Elite Carbon Wireless Premium Kulaklık 7.1 Fiyatı (hepsiburada.com)

Son düzenleme:
Logitech G Pro X
G pro X gerçekten hoşmuş teşekkürler

116dB (+/-3dB)

wireless modeli daha pahalı ama bulabilirsem link atacağım

Corsair Void RGB Elite Carbon Wireless Premium Kulaklık 7.1 Fiyatı (hepsiburada.com)
Knk baktım da fotoda kablolu model var açıklana wireless güveneyim mi?

G pro X gerçekten hoşmuş teşekkürler

Knk baktım da fotoda kablolu model var açıklana wireless güveneyim mi?
Karşıma çıkan değeri attım biraz daha bakıp yardımcı olacağım ama g pro x alabilirsen daha iyi olur o daha iyi bir seçim

Karşıma çıkan değeri attım biraz daha bakıp yardımcı olacağım ama g pro x alabilirsen daha iyi olur o daha iyi bir seçim
Teşekkürler

Güzel seçim, rica ederim.
Bir de değerlendirmelerini okudum herkes memnun bass ı da iyimiş omda hoşuma gitti ama çocuğun biri şey yazmış, cs de ayak sesi duyamıyorsunuz , dtx özelliğini açınca sesler daha iyi geliyor ama ses seviyesi düşüyor vs tarzı biraz gömmüş sen dersin

Geri