Bilgisayar Açılışta Kalıyor

Reaksiyon skoru
49
İyi Günler Bilgisayarım Açılışta Böyle Kalıyor Reset Filan Attım Yine Aynı. En son dün akşam oyun oynadım kapattım, sıkıntı yoktu.

Ekler

• IMG_20200421_185924.webp
    IMG_20200421_185924.webp
    263.6 KB · Hit: 77
aynı sorun bende de oluyordu ramlerden kaynaklı olabilir yada pc ye yanlışlıkla hareket ettirdiysen bazen olabiliyor

Bios ayarlarını sıfırlayın. Ssd kablosunu çıkartıp geri takın veya değiştirin.

Böyle kaç dk bekledin ?

Biosu varsayilan ayarlara çevirdim, SSD M2 SSD çıkarıp taktım, Yine Aynı
Bios ayarlarında gezerken herhangi bir takılma vs. oluyor mu? Windows'un yüklemesinde bir sorun olabilir.

Bios ayarlarında gezerken herhangi bir takılma vs. oluyor mu? Windows'un yüklemesinde bir sorun olabilir.
Bios ayarlarında gezerken hiç bir sıkıntı yok Windows bugüne kadar hiç bir sorun vermedi hergün stabil oyun oynayıp kapatıyorum. Simdi böyle yaptı. Bu arada bilgisayari bu ekranda beklettim 5 dk filan alttaki görüntü geldi klasörler filan görünmüyor hiç bir şey yapamıyorum

Bios ayarlarında gezerken hiç bir sıkıntı yok Windows bugüne kadar hiç bir sorun vermedi hergün stabil oyun oynayıp kapatıyorum. Simdi böyle yaptı. Bu arada bilgisayari bu ekranda beklettim 5 dk filan alttaki görüntü geldi klasörler filan görünmüyor hiç bir şey yapamıyorum
Sıfırlama veya geri yükleme ile düzelebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri