NizamYaldiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Peki çözüm olarak ne önerirsin 30-40 dk dan beri öyle uğraşıyorumaynı sorun bende de oluyordu ramlerden kaynaklı olabilir yada pc ye yanlışlıkla hareket ettirdiysen bazen olabiliyor
ramlerin yerini değiştir birde bir ram tak öyle bir çalıştır oc yaptıysan sıfırlaPeki çözüm olarak ne önerirsin 30-40 dk dan beri öyle uğraşıyorum
Biosu varsayilan ayarlara çevirdim, SSD M2 SSD çıkarıp taktım, Yine AynıBios ayarlarını sıfırlayın. Ssd kablosunu çıkartıp geri takın veya değiştirin.
Ramların Yerini Değiştirdim çalıştırdım olmadı, 1 Ramla Çalıştırdım Yine olmadıramlerin yerini değiştir birde bir RAM tak öyle bir çalıştır oc yaptıysan sıfırla
Nasıl reisBöyle kaç dk bekledin ?
Bios ayarlarında gezerken herhangi bir takılma vs. oluyor mu? Windows'un yüklemesinde bir sorun olabilir.Biosu varsayilan ayarlara çevirdim, SSD M2 SSD çıkarıp taktım, Yine Aynı
Bios ayarlarında gezerken hiç bir sıkıntı yok Windows bugüne kadar hiç bir sorun vermedi hergün stabil oyun oynayıp kapatıyorum. Simdi böyle yaptı. Bu arada bilgisayari bu ekranda beklettim 5 dk filan alttaki görüntü geldi klasörler filan görünmüyor hiç bir şey yapamıyorumBios ayarlarında gezerken herhangi bir takılma vs. oluyor mu? Windows'un yüklemesinde bir sorun olabilir.
Sıfırlama veya geri yükleme ile düzelebilir.Bios ayarlarında gezerken hiç bir sıkıntı yok Windows bugüne kadar hiç bir sorun vermedi hergün stabil oyun oynayıp kapatıyorum. Simdi böyle yaptı. Bu arada bilgisayari bu ekranda beklettim 5 dk filan alttaki görüntü geldi klasörler filan görünmüyor hiç bir şey yapamıyorum