Bilgisayar Açılışta Kalıyor

Hayır silmiyor win yüklüycem olmuyor
Bios ayarlarında, hazırladığınız kurulum diskinde, ya da diskle ilgili bir problem var. Flash disk ile açtıktan sonra komut istemine girebilir misiniz? Sayfada anlatıldığı şekilde silmeyi deneyeceksiniz. https://answers.microsoft.com/en-us...uid-hard/3ba1ab75-7888-47ef-b34a-8614af8b9c78 15-20 dakika sonra geri geleceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey yapabildiniz mi?

Son düzenleme:
Bios ayarlarında, hazırladığınız kurulum diskinde, ya da diskle ilgili bir problem var. Flash disk ile açtıktan sonra komut istemine girebilir misiniz? Sayfada anlatıldığı şekilde silmeyi deneyeceksiniz. https://answers.microsoft.com/en-us...uid-hard/3ba1ab75-7888-47ef-b34a-8614af8b9c78 15-20 dakika sonra geri geleceğim.

Bir şey yapabildiniz mi?
Maalesef hiç bir şey yapamıyorum

Maalesef hiç bir şey yapamıyorum
Sizdeki flash disk ile onarma kısmına girebilir misiniz? Komut isteminde sırasıyla aşağıdaki komutları deneyin.
diskpart
list disk
select disk <disk number>
clean
convert gpt
exit

Hiren's Boot CD'nin paylaşımı serbest mi bilmiyorum; ama başka bir bilgisayar bulabilirseniz, bu iso dosyasını flash diske yazdırıp, bilgisayarı bununla açın. İçerisinde disk araçları bulunuyor. Ssd'yi bununla GPT olarak formatlayıp, Windows 10 kurulumunu gerçekleştirirsiniz. Windows 10 kurulum diskini Rufus programı ile yeniden oluşturun. Windows 10 64 bit

Son düzenleme:
Sizdeki flash disk ile onarma kısmına girebilir misiniz? Komut isteminde sırasıyla aşağıdaki komutları deneyin.
diskpart
list disk
select disk <disk number>
clean
convert gpt
exit

Hiren's Boot CD'nin paylaşımı serbest mi bilmiyorum; ama başka bir bilgisayar bulabilirseniz, bu iso dosyasını flash diske yazdırıp, bilgisayarı bununla açın. İçerisinde disk araçları bulunuyor. Ssd'yi bununla GPT olarak formatlayıp, Windows 10 kurulumunu gerçekleştirirsiniz.
Bu hatayı alıyorum burada da 🤣

Reis seni yormayaym ben sağolasın Allah razı olsun, hakkını helal et.

Ekler

• IMG_20200421_215409.webp
    IMG_20200421_215409.webp
    521.5 KB · Hit: 52
Bu hatayı alıyorum burada da 🤣

Reis seni yormayaym ben sağolasın Allah razı olsun, hakkını helal et.
Helal olsun. İşiniz olsun, önemli değil. O komut clear olabilir.

Şimdi hiç oralara girip risk istemiyorum yarın incehesap i arayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,797
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri