Baihu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 815
Microsoft hesabı ile oturum açmadınız mı?
Microsoft hesabı ile oturum açmadınız mı?
Evet Microsoft ile açıkMicrosoft hesabı ile oturum açmadınız mı?
Bitlocker özelliğini mi açmıştınız?Evet Microsoft ile açık
Onu kast etmedim. Yerel kullanıcı hesabı oluşturup şifre ayarlayabilir misiniz? Açılışta iki tane hesap olup olmadığına bakalım. Bilgisayarınızda fotoğraftaki gibi bir ayar var mı? Açtığınız masaüstünde hiçbir şey yapamıyor musunuz?Şifre yok direk açılıyor pc
Reis bilgisayarda hiç bir şey yapamıyorum şuanOnu kast etmedim. Yerel kullanıcı hesabı oluşturup şifre ayarlayabilir misiniz? Açılışta iki tane hesap olup olmadığına bakalım.
1 haftadır 2004 sürümünü kullanıyorum.Windows’un son güncellemesinden sonra çökmeler meydana geldiği söyleniyor ondan olabilir mi? Güncelledin mi ?
Masaüstünde hiçbir işlem yapılmıyor mu? Fotoğraftaki Bitlocker penceresi açılmıyor mu? Flash disk ile Windows 10 kurulumu yapacaksınız gibi görünüyor. İngilizce bir sayfa buldum. İşinize yarar mı bilmiyorum. İsterseniz deneyin. https://www.minitool.com/partition-disk/fix-the-drive-where-windows-installed-locked.htmlReis bilgisayarda hiç bir şey yapamıyorum şuan
Sil dediğinizde, diski silmiyor mu?Şuan bilgisayara format atmaya çalışıyorum ama resimdeki hatayı alıyorum
Hayır silmiyor win yüklüycem olmuyorSil dediğinizde, diski silmiyor mu?