Liseden Mezun Olmadan Önce Okunması Gereken Kitaplar

Lise bitmeden önce değilde genel olarak sevdiğim bir kitap (?): Seyir Defterleri - Christopher Columbus. Ara ara yazarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgiyle sohbet - Celal Şengö, çoğu bilimsel konu hakkında sizi bir tartışmaya katılabilecek kadar bilgilendiriyor 👍

Merhabalar dostlar;
Bu başlık altında liseden mezun olmadan önce okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazmanızı istiyorum.
Bu sayede birbirimize kitap tavsiyesinde de bulunmuş oluruz. Okumuş olduğunuz kitapları yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ben, İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır ve Jules Verne - Dünya'nın Merkezine Seyahat kitaplarının,
Yaş fazla ilerlemeden okunmasını tavsiye ederim.
ilber ortaylı'nın kitabı tarih ödevim ama 300 sayfa okumaya üşendim okuma alışkanlığım da yok :(

Merhabalar dostlar;
Bu başlık altında liseden mezun olmadan önce okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazmanızı istiyorum.
Bence Elon Musk Biyografisi kalın biraz benim gibi tembeller için ama çok iyi bir kitap. Mutlaka ilham alıp birşeyler yapacağınızı düşündüğüm bi kitap.

Merhabalar dostlar;
Bu sayede birbirimize kitap tavsiyesinde de bulunmuş oluruz. Okumuş olduğunuz kitapları yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ben, İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır ve Jules Verne - Dünya'nın Merkezine Seyahat kitaplarının,
Yaş fazla ilerlemeden okunmasını tavsiye ederim.
Lise 1 deyim İlber Ortaylı'nın kitabının anlatımı ağır gelmez dimi hocam?

Geri