Mİ9T Vs Realme 6 Pro

hankSchrader

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Arkadaşlar selam telefon alıcam da mi9t mi almalıyım yoksa 6 promu ikisinin karşılaştırmasını verdım lınkte sızce hangısı daha ıyı kamera pek onemlı degıl ayda 2 3 kez kullanırım gunde 2 3 saat pubg mobıle oynıcam bıde sosyal medya sarjı fazla gıtsın 1 gun gıbı yeter bıde dırek ılk yılda benı uzmesın ben telefonu ıyı kullanırım sarjı 15 e gelınce takarım batarya onemlı benım ıcın

antutu puanların da Çok fark yok ve kamerası mi9t nin daha iyi gibi diyafram falab ben mi9t kullanıyorum gayet memnunum ve amoled ekran Allaha şükür böyle devam eder inşAllah

Arkadaşlar selam telefon alıcam da mi9t mi almalıyım yoksa 6 promu ikisinin karşılaştırmasını verdım lınkte sızce hangısı daha ıyı kamera pek onemlı degıl ayda 2 3 kez kullanırım gunde 2 3 saat PUBG mobıle oynıcam bıde sosyal medya sarjı fazla gıtsın 1 gun gıbı yeter bıde dırek ılk yılda benı uzmesın ben telefonu ıyı kullanırım sarjı 15 e gelınce takarım batarya onemlı benım ıcın
Her türlü Mi 9T.

Arkadaşlar selam telefon alıcam da mi9t mi almalıyım yoksa 6 promu ikisinin karşılaştırmasını verdım lınkte sızce hangısı daha ıyı kamera pek onemlı degıl ayda 2 3 kez kullanırım gunde 2 3 saat PUBG mobıle oynıcam bıde sosyal medya sarjı fazla gıtsın 1 gun gıbı yeter bıde dırek ılk yılda benı uzmesın ben telefonu ıyı kullanırım sarjı 15 e gelınce takarım batarya onemlı benım ıcın
Mi9t kullanıyorum Elhamdülillah memnunum. Ama epey testine baktığım zaman realme 6 pro daha iyiymiş.

Mi9T hayli hayli işini görür, redmi note 8 proyada bakabilirsin oyun konusunda daha performanslı ama batarya ömrü Mi9T'den daha kısa Mediatek işlemciden dolayı. Realme 6 proya kesinlike 1000TL fark vermene gerek yok ekran kartları aynı zaten Mi9T ile tek fark Realme 6 Proda hız aşırtma yapılmış olması ileride Mi9T rootlayıp sen kendinde hız aşırtma yapabilirsin

Mi9T gayet iyi F/P olarak , redmi note 8 pro kullanan arkadaşlarım var çok memnun onada göz atmanı tavsiye ederim :)

Geri