Yardım bilgisayar aldım ekran gelmiyor bir yetkili gelirse mutlu olurum.

Hocam Siz de Mi Kendiniz Montajladınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dursun Bence Hiç Dokunmasın.Belki Bozuk Değildir.Bozuk Olmayan Parça Bozulabilir.bir şey Yapmadan Bir Bilene Danışsın
Hocam dediklerimi yapsın. Olacak yüksek ihtimalle.

Hocam Siz de Mi Kendiniz Montajladınız ?

Dursun Bence Hiç Dokunmasın.Belki Bozuk Değildir.Bozuk Olmayan Parça Bozulabilir.bir şey Yapmadan Bir Bilene Danışsın
Hocam kendim montajladım ama ilk montajladığım pc değil yani. Bu yaşıma kadar rahat 100 tane pc montajlamışımdır illa ki hatalarım oldu ama hepsinde çözümüm vardı ramden diyebiliyordum ne bileyim psu diyebiliyordum böyle bir hata ile ilk kez karşılaştım.

başka bir psuda dene aynı sistemi kısaca psu değiş
Denedim hocam :D

Hocam kendim montajladım ama ilk montajladığım PC değil yani. Bu yaşıma kadar rahat 100 tane PC montajlamışımdır illa ki hatalarım oldu ama hepsinde çözümüm vardı ramden diyebiliyordum ne bileyim psu diyebiliyordum böyle bir hata ile ilk kez karşılaştım.

ne oldu sonuç

Hocam dediklerimi yapsın. Olacak yüksek ihtimalle.
Hocam Büyük İhtimalle Arkadaş Ya bir şeyi Yanlış Montajladı ya da Eksik Ya da Hatalı Montajladı.Hiç Dokunmasın Bence

Hocam ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim oyun oynadım furmark testi yaptım deli gibi çalışıyor valla :D benim sisteme takınca bir cacık olmuyor.
dostum sen gamegarajdan aldın galiba garantiye gönder halletsinler sorunu

Aynı değişen hiçbir şey olmadı ram farklı bir ram denedim ekran kartını başka pcde denedim yine aynıydı.
psuyu occt ile test et ekran kartınıda en yükte test et occt de

Ekran kartım ve ramim sorunsuz çalışıyor başka pcde

Hocam kendim montajladım ama ilk montajladığım PC değil yani. Bu yaşıma kadar rahat 100 tane PC montajlamışımdır illa ki hatalarım oldu ama hepsinde çözümüm vardı ramden diyebiliyordum ne bileyim psu diyebiliyordum böyle bir hata ile ilk kez karşılaştım.

Hocam Adım Adım Deneyin.Mesela İşlemcinizi Sökün Başka Bir Bilgisayara Montajlayıp Deneyin.Sonra Anakart,Ekran Kartı,Ram,Psu,Hdd İçin Aynı Şeyi Yapın

Ekran kartım ve ramim sorunsuz çalışıyor başka pcde
anakartta Ya Da İşlemcide Bir Sıkıntı Olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,812
Üyeler
183,787
Son üye
salvira