Yardım bilgisayar aldım ekran gelmiyor bir yetkili gelirse mutlu olurum.

knk senin sorun ekran kartında garantiye yolla aynmı sorunu fortumda yaşayan 7 8 kişi var biri rtx2060 biri rx580 biri rx5700xt ile yaşıyor sorun gpu
Hocam ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim oyun oynadım furmark testi yaptım deli gibi çalışıyor valla :D benim sisteme takınca bir cacık olmuyor.

4 slot var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum APU lardada aynı şry olabilirdi
Hocam şaka mı yapıyorsun? Sende 10100F yok mu?

4 slot var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum APU lardada aynı şry olabilirdi
Hocam Ekran Kartını Takmadan Görüntü Alamazsınız.İşlemciniz Apu Değil.O Yüzden Görüntü Gelmez Ekran Kartını Takmadan.Keşke Bir Bilene Montajlatsaydınız PCyi

Hocam ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim oyun oynadım furmark testi yaptım deli gibi çalışıyor valla :D benim sisteme takınca bir cacık olmuyor.
Hocam PSU da sorun olabilir mi sizin?

Hocam PSU da sorun olabilir mi sizin?
Hocam başka bir psu ilede denedim aslında onda da aynısını yaptı ama şöyle bir durum var ki denediğim psu pek güven vermedi zaten bana o yüzden psuda sorun olabilir diye düşünüyorum açıkçası

Hayır beyler siz beni yanlış anladınız ekran kartı olmadan görüntü gelir PSU bozuk olamaz çalışıyor.

Hocam başka bir psu ilede denedim aslında onda da aynısını yaptı ama şöyle bir durum var ki denediğim psu pek güven vermedi zaten bana o yüzden psuda sorun olabilir diye düşünüyorum açıkçası
Hocam Bu Sorunun En Kolay Çözümü Tüm Parçaları Tek Tek Denemektir.Ancak Böyle Anlayabilirsiniz Hangisinde Sıkıntı Olduğunu

Hayır beyler siz beni yanlış anladınız ekran kartı olmadan görüntü gelir PSU bozuk olamaz çalışıyor.
PSU bozuk diye sana demiyoruz zaten. Ekran kartı olmadan görüntü gelmez kardeşim şaka mı yapıyorsun? Sendeki işlemci 10100F değil mi?

Kardeşim Ekran Kartı Olmadan Nasıl Görüntü Gelsin.Senin CPUnun İçinde GPU Yok Ki.Adı Üstünde EKRAN Kartı

Geri