Yardım bilgisayar aldım ekran gelmiyor bir yetkili gelirse mutlu olurum.

bu videodaki gibi bir benzerlik var mı hocam? Ekran kartı son hızda dönüyorsa büyük bir sorun bu bende aynı sorunla dertteyim ve neredeyse 1 hafta olacak uğraşıyorum henüz net bir çözüme ulaştıramadım ama bu sorunu yaşayan bir çok kişi ya ram ile çözmüş ya anakart ya da psu değiştirerek.. Nadirde olsa ekran kartı kaynaklı olduğu söyleniyor. Bende benim bilgisayarı bu akşam teknik servise bırakacağım bakalım ne diyecekler :)

resim bu daha bitmedi kabloları bağlamadım

Ekler

• pc.jpg
    pc.jpg
    2.5 MB · Hit: 67
ekran kartına bide ekran kartını çıkartıp anakarta taktım yine gelmedi televizyona taktım bir sorun olurumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartına taktım sonra ekran kartını çıkardım anakarta taktım yine gelmedi görüntü
Hocam sıfır anakartta olmaz olmaz ama lütfen BIOS pilini çıkartıp 2 dk bekleyip tekrar takar mısın? Bilgisayarı fişten çekip yap dediğimi. Bunu dene lütfen.

bu videodaki gibi bir benzerlik var mı hocam? Ekran kartı son hızda dönüyorsa büyük bir sorun bu bende aynı sorunla dertteyim ve neredeyse 1 hafta olacak uğraşıyorum henüz net bir çözüme ulaştıramadım ama bu sorunu yaşayan bir çok kişi ya ram ile çözmüş ya anakart ya da psu değiştirerek.. Nadirde olsa ekran kartı kaynaklı olduğu söyleniyor. Bende benim bilgisayarı bu akşam teknik servise bırakacağım bakalım ne diyecekler :)
buna benziyor evet

Hocam sıfır anakartta olmaz olmaz ama lütfen BIOS pilini çıkartıp 2 dk bekleyip tekrar takar mısın? Bilgisayarı fişten çekip yap dediğimi. Bunu dene lütfen.
itopyadan aldım BİOS güncelleyip gönderiyorlar

buna benziyor evet

itopyadan aldım BİOS güncelleyip gönderiyorlar
Hocam öyle olmasına öyle. Denemekten zarar gelmez. Yap dediğimi.

bunu yapmamdan amacı ney neden bios pilini çıkartayim
BIOS sıfırlanmış olacak. RAMlerime fazla OC yapınca bilgisayar çalışıyor fakat, monitör klavye mouse a hiç elektrik gitmiyordu. İtopya' da da öyle bir hata olmuş olabilir. Dene.

BIOS sıfırlanmış olacak. RAMlerime fazla OC yapınca bilgisayar çalışıyor fakat, monitör klavye mouse a hiç elektrik gitmiyordu. İtopya' da da öyle bir hata olmuş olabilir. Dene.
tamam

knk senin sorun ekran kartında garantiye yolla aynmı sorunu fortumda yaşayan 7 8 kişi var biri rtx2060 biri rx580 biri rx5700xt ile yaşıyor sorun gpu

Geri