Yardım bilgisayar aldım ekran gelmiyor bir yetkili gelirse mutlu olurum.

Televizyona bağlı ise hdmi girişinin seçili olduğundan emin olun (eğer bir uydu alıcı bağlıysa)

Televizyona bağlı ise hdmi girişinin seçili olduğundan emin olun (eğer bir uydu alıcı bağlıysa)
denedim olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emir Aydın kankam bi baksana

Peki PC fanları çalışıyor mu
evet ışıkları yanıyor dönüyorlar ama ekran kartını taktığımda bir ses geliyor ve çok hızlı dönüyor

denedim olmuyor

evet ışıkları yanıyor dönüyorlar ama ekran kartını taktığımda bir ses geliyor ve çok hızlı dönüyor
Allah Allah pc çalışıyorsa klavyeye ve mouse ışığın gelmesi gerekiyor

Ekran kartı düğmeye bastığın anda son hız mı dönüyor? Duruyor mu yoksa biraz sonra

Allah Allah PC çalışıyorsa klavyeye ve mouse ışığın gelmesi gerekiyor
Çok garip bir olay

Ekran kartı düğmeye bastığın anda son hız mı dönüyor? Duruyor mu yoksa biraz sonra
Baya hızlı dönüyor ve ses çıkartıyor

acaba işlemciyi takamamış olabilirimiyim ? işlemci olmadan ekran gelirmi bios a girilirmi veya ram olmadan.

Çok garip bir olay

acaba işlemciyi takamamış olabilirimiyim ? işlemci olmadan ekran gelirmi bios a girilirmi veya ram olmadan.
işlemciyi nasıl takmamış olabilir miyim

Çok garip bir olay

Eğer sisteme güç gidiyosa işlemci takılıdır. Yoksa hiç gitmez. RAM olabilir belki.

tekrar dan ekran kartın çıkartıp anakarta takıp HDMI kablosunu denyemmi çalıştırmasını

sen kasa içini bi foto atsana
atıyorum 1dk

Geri