Rx 550 4 GB vs GT 1030 2 GB

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,353
Bu konu daha önce forumda sorulmuş ama ''o kartlara bu para verilmez'' yazısından cevabı bulamadım. Sadece ikisi arasında tercih yapacaksam bu tercih ne olmalı?

Bu konu daha önce forumda sorulmuş ama ''o kartlara bu para verilmez'' yazısından cevabı bulamadım. Sadece ikisi arasında tercih yapacaksam bu tercih ne olmalı?
Soruna cevap vermek gerekirse performans olarak RX550 4GB

VRAM denilen olay çok önemlidir ve rx 550 4gb modeli tercih edilebilir ama bunları almak zorunda olmasam ikinci el 1050ti veya 750ti alırdım

Bunlardansa APU daha iyi olur sizin tercihiniz tabi :)

rx 550

RX 550 fakat iki kartı da sıfır almayın. İkinci elden ise uyguna bulunmadığı sürece almayın.

rx 550 de 4gb vram i işleyebilecek güç olduğunu düşünmüyorum
bende pek düşünmüyorum gtx 1650s ve rx5500 bile 4gb modelleri var ama arkadaş 2 seçenek sunmuş eğer ikisinden birisi alınmak zorundaysa rx 550 4GB modelini almak daha mantıklıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri