rx 550Bu konu daha önce forumda sorulmuş ama ''o kartlara bu para verilmez'' yazısından cevabı bulamadım. Sadece ikisi arasında tercih yapacaksam bu tercih ne olmalı?
Soruna cevap vermek gerekirse performans olarak RX550 4GBBu konu daha önce forumda sorulmuş ama ''o kartlara bu para verilmez'' yazısından cevabı bulamadım. Sadece ikisi arasında tercih yapacaksam bu tercih ne olmalı?
Bunlardansa APU daha iyi olur sizin tercihiniz tabiBu konu daha önce forumda sorulmuş ama ''o kartlara bu para verilmez'' yazısından cevabı bulamadım. Sadece ikisi arasında tercih yapacaksam bu tercih ne olmalı?
rx 550 de 4gb vram i işleyebilecek güç olduğunu düşünmüyorumVRAM denilen olay çok önemlidir ve rx 550 4gb modeli tercih edilebilir ama bunları almak zorunda olmasam ikinci el 1050ti veya 750ti alırdım
RX 550 fakat iki kartı da sıfır almayın. İkinci elden ise uyguna bulunmadığı sürece almayın.Bu konu daha önce forumda sorulmuş ama ''o kartlara bu para verilmez'' yazısından cevabı bulamadım. Sadece ikisi arasında tercih yapacaksam bu tercih ne olmalı?
bende pek düşünmüyorum gtx 1650s ve rx5500 bile 4gb modelleri var ama arkadaş 2 seçenek sunmuş eğer ikisinden birisi alınmak zorundaysa rx 550 4GB modelini almak daha mantıklıdırrx 550 de 4gb vram i işleyebilecek güç olduğunu düşünmüyorum
660 Tİ Varken 750 Tİ alınmaz.VRAM denilen olay çok önemlidir ve rx 550 4gb modeli tercih edilebilir ama bunları almak zorunda olmasam ikinci el 1050ti veya 750ti alırdım
ikinci el rx570 bulunur o paraya bazıları 1000tl bandında rx580 buluyor şanslıysanız sizde bulabilirsiniz (minig yapılmamış olmasına dikkat edin)Peki 900tl önerebileceğiniz sıfır ekran kartı var mıdır?
O bütçede sıfır alınabilecek kart pek yok.Peki 900tl önerebileceğiniz sıfır ekran kartı var mıdır?