Gamepower ogre uzun kullanım videosu ne zaman gelir?

Witty

80+
Reaksiyon skoru
109
@Abdullah Hacıgül Abi ilerleyen aylarda uzun kullanım videosu yapacağını söylemiştin 8 ay olmuş videoyu yapalı benim aklımda kaldı bilek desteği soyuluyor mu vs. video olmasa bile buradan cevaplarsan sevinirim 😀

Almayı düşünüyorsan önermem, yeni üretimlerde sorun var.

O bilek desteği 1 yıl dayanırsa iyi alınmaz zaten basmama sorunları oluyor

Peki bana önerebileceğiniz hangi klavyeler var 350tlde üstüne çıkamam şu an

Çift basma, basmama gibi.
Benim saber RGB De de oldu bu sorun ya kronik herhalde bide switche kaliteli diyorlardı 2 kere w tuşunu değiştirdim bi kere D -TAB ve Ctrl tuşunu değiştirdim onlarda mavi switch gerisi red swtich ulan ya bu markalar yüzünden şu forumda da drop plusu çok övdüler arctis 3 satıp aldım almaz olaydım yastıklar söndü sağ taraftan bas vurmuyor rahat değil vesaire ne varsa iyi markada var abi daha bu çinlilere bulaşmam.

Benim saber RGB De de oldu bu sorun ya kronik herhalde bide switche kaliteli diyorlardı 2 kere w tuşunu değiştirdim bi kere D -TAB ve Ctrl tuşunu değiştirdim onlarda mavi switch gerisi red swtich ulan ya bu markalar yüzünden şu forumda da drop plusu çok övdüler arctis 3 satıp aldım almaz olaydım yastıklar söndü sağ taraftan bas vurmuyor rahat değil vesaire ne varsa iyi markada var abi daha bu çinlilere bulaşmam.
Drop Plus nasıl rahat değil la? Kime sorsam rahat diyordu.

Bu klavyede çin menşei üretim ben klavye almadan çok bakmıştım aliexpressde var aynısı türkiye de farklı markalar altında satıldı ama philips logosunu bastıysa kalitelidir çok ses çıkarıyormuş diye almamıştım keşke alsaydım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Drop Plus nasıl rahat değil la? Kime sorsam rahat diyordu.
4-5 Ay oldu yastıkları siliyorum ara sıra ıslak mendille ama süngeri az bi zaman sonra kulağım sürücüye deyiyor neredeyse büyük de değil ama rahat değil bence 2 saat falan sonra ağrı yapıyor arctis 3 de kulağımda varmıydı onu bile hissetmiyordum canım kulaklığım satmaz olaydım.

Geri