Yardım 250-300 TL mouse Önerisi - Razer Viper Mini alınır mı? - mouse Sorunum.

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Bütçe
300
Arkadaşlar Gamepower Ursa kullanıyordum ve gayet memnundum. Gayet güzel çalışıyordu fakat oyunda sinirlenip 1 tane vurdum. Daha sonra mouse u çevirirken birden duruyor mouse padden kaldırıp tekrar koyunca oynuyordu. İçini açmak için mouseun altındaki pad gibi şeyleri söktüm. mouseu sökmeden biraz çevirdim ve düzeldiğini fark ettim fakat iyi dönmediğini gördüm ve yeni mouse almaya karar verdim.

Uzun lafın kısası;
Viper Mini almak istiyorum fakat bu fiyata daha iyisi var mı diye merak ediyorum (RGB Kullanmayı tercih ediyorum ve tasarıma önem veriyorum.). Ayrıca mouse lar hakknıda pek bilgim yok. Örn: 150 tllik optik mouse ile 279 tllik optik mouse arasında ne farklar var? 279 tl olan daha mı iyi kayıyor?

300 tlyi aşmayacak şekilde; Tasarımı güzel, RGB ve optik bir mouse önerisi bekliyorum. Razer viper mini hakkındaki düşüncelerinizii bekliyorum.
(Sadece valorant oynuyorum.)

Hayır, aksine fiyat/performans bir mouse. Steelseries Rival 3 rakibi ve Rival 3 380 TL falan.
Anladım teşekkür ederim. İndirimin bitmesine 1 saat kaldı diyor, normalde de bu mouse 279 tl civarı mı?

İncelemesi yapıldı viper mini alınır

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol mu yoksa İtopya mı? İtopya da UPS diyor. Daha önce hiç denemedim UPS'i

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,691