Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar pny cs 900 480 gb nasıldır? ona göre babamlara yalvaracağım :D

rog strix 2060
Ryzen 5 3500x
B450 ganing plus
Pny xlr8 2x8 gb ram
Pny 250 gb ssd
Arkadaşlar kasamı şuan böyle yaptım iyi midir? ssd gelirse değiştiricem

Klavye konusunda yardımcı olabilecek var mı 350 TL ye kadar bütçem var çok fazla klavye girecek indirime
Gamepower ogre olabilir ama blue switch. Switchler hakkında bilgi sahibi iseniz blue switch almazsınız. K55 iyi bi indirime girerse alınır.

Gamepower ogre olabilir ama blue switch. Switchler hakkında bilgi sahibi iseniz blue switch almazsınız. K55 iyi bi indirime girerse alınır.
blue switch olduğu için zaten düşünmedim onu, bir ihtimal asusun klavyesi aklımda şu anda da corsair modelini araştırıyorum inceleme videoları izliyorum. ama aklımdaki klavye logitech g213

Sizce OGRE kaça duşer?

Klavye konusunda yardımcı olabilecek var mı 350 TL ye kadar bütçem var çok fazla klavye girecek indirime
Corsair k55 460tl şuan 369a filan düşer gibi. Kendim kullanıyorum gayet iyi

1660Tİ en az 2500 olur

blue switch olduğu için zaten düşünmedim onu, bir ihtimal asusun klavyesi aklımda şu anda da corsair modelini araştırıyorum inceleme videoları izliyorum. ama aklımdaki klavye logitech g213
k55 fiyatı iyi düşerse kesinlikle alınır corsairin tüm klavye modelleri sorun yaratmıyor ama yine de forumda kullanan varsa sormak iyi olur. O kadar düşmez sanırım g213 alınabilir.

Corsair k55 kullanıyorum 320ye almıştım 5 6 ay önce. Alın kesinlikle pişman olmazsınjz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri