3900TL Toplama bilgisayar

Scoot

80+
Reaksiyon skoru
19
İncehesap veya itopya üzerinden bilgisayar toplayabilir misiniz? Bütçe 3900TL (Monitör dahil değil)

Eğer GameGaraj'dan alıp 150 TL bürçe artırabiliyorsanız buna bakın:
SSD'yi çıkartıp bu SSD'yi kullanın:
aynısını daha önce atan ben :)

POLLUX POLLUX 3T 10
RAM RAM
SSD SSD
KANKA SSD VE RAMİ SIFIR YAP BUNLARI AL 3930 TL TUTUYOR

ssd kronik sıkıntılı kankam öneri yapmadan dikkat et
Attığınız sistem bütçemi aşıyor ve içerisinde windows deneme sürümü kurulu değil. İçerisinde deneme sürümü kurulu olan 3900tl(max) hazır bir sistem atabilir misiniz

aynısını daha önce atan ben :)
İkisini farklı sistem sanan ben xD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız sistem bütçemi aşıyor ve içerisinde windows deneme sürümü kurulu değil. İçerisinde deneme sürümü kurulu olan 3900tl(max) hazır bir sistem atabilir misiniz
Önerdiğimiz sistem dışında alınacak bir sistem bulamadım. Bütçeyi artırıp onu almanızı öneririm. Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz. Yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiğimiz sistem dışında alınacak bir sistem bulamadım. Bütçeyi artırıp onu almanızı öneririm. Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz. Yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.
Şu anda bütçeyi arttırma imkanım yok
Daha sonradan sistemde değişiklikler yapabilirim zaten. Şimdilik (2-3 ay) idare edicek bi sistem atabilirseniz çok sevinirim. (İşletim sistemi kurulu bir sistem🙃)

Şu anda bütçeyi arttırma imkanım yok
Daha sonradan sistemde değişiklikler yapabilirim zaten. Şimdilik (2-3 ay) idare edicek bi sistem atabilirseniz çok sevinirim. (İşletim sistemi kurulu bir sistem🙃)
Baktığım kadarıyla, Teknobiyotik 70TL ücretle deneme sürümü kuruyor, sinerji ise ücretsiz kuruyor sanırım. Onun dışındaki siteler FreeDos(işletim sistemsiz) gönderiyor ya da yüksek paralar verip orijinal Windows satın alıyorsunuz. Teknobiyotik ya da Sinerji'den APU bir sistem alıp ileride ekran kartı takabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,061
Üyeler
197,813
Son üye
EmR_
Geri