Hazır sistem olmadıkça kötü oluyor o yüzden böyle bırakıyorum burada gamegaraj olanı alın bunu da hazır sistem olarak alabiliyorsun 4000TL Sistem Toplama (technogundem.net)İncehesap veya itopya üzerinden bilgisayar toplayabilir misiniz? Bütçe 3900TL (Monitör dahil değil)
Sistem iyi güzel ama bana içerisinde windows deneme sürümü kurulu olması lazımHazır sistem olmadıkça kötü oluyor o yüzden böyle bırakıyorum burada gamegaraj olanı alın bunu da hazır sistem olarak alabiliyorsun 4000TL Sistem Toplama (technogundem.net)
aynısını daha önce atan benEğer GameGaraj'dan alıp 150 TL bürçe artırabiliyorsanız buna bakın:
SSD'yi çıkartıp bu SSD'yi kullanın:Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İşletim sistemi kurulu olmadan alamamaynısını daha önce atan ben![]()
ssd kronik sıkıntılı kankam öneri yapmadan dikkat et
Attığınız sistem bütçemi aşıyor ve içerisinde windows deneme sürümü kurulu değil. İçerisinde deneme sürümü kurulu olan 3900tl(max) hazır bir sistem atabilir misinizssd kronik sıkıntılı kankam öneri yapmadan dikkat et
İkisini farklı sistem sanan ben xDaynısını daha önce atan ben![]()
Önerdiğimiz sistem dışında alınacak bir sistem bulamadım. Bütçeyi artırıp onu almanızı öneririm. Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz. Yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.Attığınız sistem bütçemi aşıyor ve içerisinde windows deneme sürümü kurulu değil. İçerisinde deneme sürümü kurulu olan 3900tl(max) hazır bir sistem atabilir misiniz
Şu anda bütçeyi arttırma imkanım yokMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önerdiğimiz sistem dışında alınacak bir sistem bulamadım. Bütçeyi artırıp onu almanızı öneririm. Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz. Yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.
Baktığım kadarıyla, Teknobiyotik 70TL ücretle deneme sürümü kuruyor, sinerji ise ücretsiz kuruyor sanırım. Onun dışındaki siteler FreeDos(işletim sistemsiz) gönderiyor ya da yüksek paralar verip orijinal Windows satın alıyorsunuz. Teknobiyotik ya da Sinerji'den APU bir sistem alıp ileride ekran kartı takabilirsiniz.İkisini farklı sistem sanan ben xD
Şu anda bütçeyi arttırma imkanım yok
Daha sonradan sistemde değişiklikler yapabilirim zaten. Şimdilik (2-3 ay) idare edicek bi sistem atabilirseniz çok sevinirim. (İşletim sistemi kurulu bir sistem)