@epica59 Hocam sen Gamepower'in ırzından geçmeden ben yavaşça uzayayımEğer Gamepower düşünürseniz Medusa var;
![]()
GamePower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Medusa çöp bir kulaklık.Eğer Gamepower düşünürseniz Medusa var;
![]()
GamePower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@epica59 Hocam sen Gamepower'in ırzından geçmeden ben yavaşça uzayayım![]()
Abdullah Hacıgül'ün incelemesi vardı.Eğer dipses falan diyorsanız o zaten birçoğunda varMedusa çöp bir kulaklık.
@ArdaM
Abdullah Hacıgül'ün incelediği her ürün iyi olmuyor maalesef. Dip ses demiyorum, genel olarak kötü. @ArdaM gelince deneyimlerini aktarır, eski kulaklığıydı.Abdullah Hacıgül'ün incelemesi vardı.Eğer dipses falan diyorsanız o zaten birçoğunda var
O senin bileceğin iş.Sadece onun deneyimleri pozitif yönde olmuyor,başka kişilerin de yaptığı incelemeler olumlu olabiliyor.Abdullah Hacıgül'ün incelediği her ürün iyi olmuyor maalesef
Uzun kullanımda sorun çıkarıyor, uzun kullanımdaki sorunu incelemede anlayamazsın.O senin bileceğin iş.Sadece onun deneyimleri pozitif yönde olmuyor,başka kişilerin de yaptığı incelemeler olumlu olabiliyor.