çantasına kutusu açılmış şekilde koyarsa sıkıntı çıkmazMerhaba,
Amerika'dan Türkiye ye dönmek üzere olan arkadaşımdan bana ekran karti almasını isteyeceğim.Daha önce böyle bir şey yapmadık ikimizde,herhangi bir sorun olur mu dikkat etmeniz gereken bir şey var mi?
Eğer ki 1 tane ise sorun olmaz. Getirirken kutusunu açın. Sorun olmaz.Merhaba,
Amerika'dan Türkiye ye dönmek üzere olan arkadaşımdan bana ekran karti almasını isteyeceğim.Daha önce böyle bir şey yapmadık ikimizde,herhangi bir sorun olur mu dikkat etmeniz gereken bir şey var mi?
Hocam Kutuyu Açsın Sıkıntı Kalmaz.Ha Hocam Bide Fiyatlar Nasıl ? Atıyorum Bir Ürün 500 dolar 3.500 Tl Civarına Tekabül Ediyor,Türkiyede Aynı Kart Kaç Para ?Merhaba,
vergiler kartın fiyatını geçer türkiyedeyiz araba vergilerine baksanaHocam Kutuyu Açsın Sıkıntı Kalmaz.Ha Hocam Bide Fiyatlar Nasıl ? Atıyorum Bir Ürün 500 dolar 3.500 TL Civarına Tekabül Ediyor,Türkiyede Aynı Kart Kaç Para ?
Arkadaşlar bir sıkıntısı olursa ne yapııyor ?Bende almayı planlıyordum ama bir sıkıntısı olursa ne yapacağım ?
Hocam üründen ürüne değişiyor o durum ancak tabii ki Türkiye'den daha ucuza geliyor.Hocam Kutuyu Açsın Sıkıntı Kalmaz.Ha Hocam Bide Fiyatlar Nasıl ? Atıyorum Bir Ürün 500 dolar 3.500 TL Civarına Tekabül Ediyor,Türkiyede Aynı Kart Kaç Para ?
Hocam Örnek Verebilir Misiniz ? Mesela Gtx 1650s Getittirsek Kaç Paraya Tekabül Eder ?Hocam üründen ürüne değişiyor o durum ancak tabii ki Türkiye'den daha ucuza geliyor.
Yolcu Beraberi Eşya: Yolcu ile beraber gelen ticari miktarı ve ticari içerik olamayan eşyalardır. Son yapılan yasal düzenlemeye göre bir yolcu 430 Euro kadar olan eşyalar için vergi vermez.