ethernet kablosu bağlı değil pc yeethernet kablon sarı portta takılı değilmi
bende de aynı indirme dışında sıkıntı olmuyo da bişey indirirken youtube bile zor giriyoBende de aynı sorun var,takipteyim.Ben de 20 olması gerek ama 1 alıyorum indirme anında,ama indirme dışında 20 yi alabiliyorum
Bendede bazen öyle oluyor büyük bir ihtimal modeminiz ile kaynaklı.ethernet kablosu bağlı değil PC ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende de aynı indirme dışında sıkıntı olmuyo da bişey indirirken youtube bile zor giriyo
Bizim modem yeni,kablolar yeni altyapı süper ama oyun indirecem kimse evde bişi yapamıyorethernet kablosu bağlı değil PC ye
bende de aynı indirme dışında sıkıntı olmuyo da bişey indirirken youtube bile zor giriyo
Bende de aynı sorun var,Öyke denedim çözülmedi.Birde konu sahibi arkadaş aynı yerde yaşıyor olabilir miyiz?Bro şöyle wifi da sorun olabilir modemin bir wifi nı kapa aç olmazsa başka bir modem dene sık karşılaştığım sorunlardan en son bi reset at modeme
pc verinin çoğunu çeker kaç mbps tarifenBizim modem yeni,kablolar yeni altyapı süper ama oyun indirecem kimse evde bişi yapamıyor
Bendede bazen öyle oluyor büyük bir ihtimal modeminiz ile kaynaklı.
Alıntıyı görüntüle
Modem arayüzüne girip böyle bir bölümün ssini atabilir misiniz?
23 ama indirme anında 1in altı alıyorumPC verinin çoğunu çeker kaç mbps tarifen
Kanki pc den bağlanırken sıkıntı var cepden falan girince sıkıntısı yok arkadaşın yani modeme gelen hat değerleri iyiOrası değil, modem arayüzüne girin 192.168.1.2 mesela bu modeminiz için hangisiyse onun ile modem arayüzüne giriş yapın. @selyouone
O zaman wifi kartında sorun vardır.video izlerken kesinti oluyormu yoksa sadece indirmedemi sıkıntı yaşıyorsun ?
Kanki PC den bağlanırken sıkıntı var cepden falan girince sıkıntısı yok arkadaşın yani modeme gelen hat değerleri iyi
Modeme mi attınız neye attınız reset tam olarak?Tam olarak aynı sorun bende hala varHERKESE TEŞEKKÜR EDERİM RESET ATTIM KENDİLİĞİNDEN DÜZELDİ