internet 50mps ama 300 kb indirme hızı

selyouone

80+
Reaksiyon skoru
17
internet sağlayıcım turkcell superonline 50 mps ama bi video oyun indirdiğimde 300 kb yi geçmiyo saniyede

Kardeşim bir speedtest yapıp ekran atarmısın ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-12-21 215307.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-21 215307.png
    17.2 KB · Hit: 171
Çok düşük Müşteri hizmetlerini ara eğer uzaktan çöüzlebilecek bir şey ise (Pro. güncelleme veya tanım güncelleme ) gibi ise şanslısın çözülür aksine fiziksel ise türkcell veya TT yi beklemeden şöyle bir ek varsa kablonu ve soket uçlarını kontrol et oksit falan olmuş olabilir .

Çok düşük Müşteri hizmetlerini ara eğer uzaktan çöüzlebilecek bir şey ise (Pro. güncelleme veya tanım güncelleme ) gibi ise şanslısın çözülür aksine fiziksel ise türkcell veya TT yi beklemeden şöyle bir ek varsa kablonu ve soket uçlarını kontrol et oksit falan olmuş olabilir .
az önce telefondan da speed test yaptım download 40.90 ping 39 upload 4.16 çıktı acaba pc de bi sıkıntı olabilirmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bina kablolarında sorun yoksa altyapı yetersizliğidir.
Şanslıysanız kısa sürede çözülür.
alt yapıda 66 megabayt a kadar oldugu söylendi

az önce telefondan da speed test yaptım download 40.90 ping 39 upload 4.16 çıktı acaba PC de bi sıkıntı olabilirmi ?

Altyapı yetersizliği zaten hız düşüklüğü olması sebebi yoğun saattlerde kullanım artınca hız düşüşü.
Telefonda hızlı çıktıysa sorun pcde

az önce telefondan da speed test yaptım download 40.90 ping 39 upload 4.16 çıktı acaba PC de bi sıkıntı olabilirmi ?

ethernet kablon sarı portta takılı değilmi

Bende de aynı sorun var,takipteyim.Ben de 20 olması gerek ama 1 alıyorum indirme anında,ama indirme dışında 20 yi alabiliyorum

Geri