internet 50mps ama 300 kb indirme hızı

selyouone

80+
Reaksiyon skoru
17
internet sağlayıcım turkcell superonline 50 mps ama bi video oyun indirdiğimde 300 kb yi geçmiyo saniyede

ethernet kablon sarı portta takılı değilmi
ethernet kablosu bağlı değil pc ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de aynı sorun var,takipteyim.Ben de 20 olması gerek ama 1 alıyorum indirme anında,ama indirme dışında 20 yi alabiliyorum
bende de aynı indirme dışında sıkıntı olmuyo da bişey indirirken youtube bile zor giriyo

ethernet kablosu bağlı değil PC ye

bende de aynı indirme dışında sıkıntı olmuyo da bişey indirirken youtube bile zor giriyo
Bendede bazen öyle oluyor büyük bir ihtimal modeminiz ile kaynaklı.
1608577898863.png

Modem arayüzüne girip böyle bir bölümün ssini atabilir misiniz?

Bro şöyle wifi da sorun olabilir modemin bir wifi nı kapa aç olmazsa başka bir modem dene sık karşılaştığım sorunlardan en son bi reset at modeme

ethernet kablosu bağlı değil PC ye

Bizim modem yeni,kablolar yeni altyapı süper ama oyun indirecem kimse evde bişi yapamıyor

Bro şöyle wifi da sorun olabilir modemin bir wifi nı kapa aç olmazsa başka bir modem dene sık karşılaştığım sorunlardan en son bi reset at modeme
Bende de aynı sorun var,Öyke denedim çözülmedi.Birde konu sahibi arkadaş aynı yerde yaşıyor olabilir miyiz?

video izlerken kesinti oluyormu yoksa sadece indirmedemi sıkıntı yaşıyorsun ?

Orası değil, modem arayüzüne girin 192.168.1.2 mesela bu modeminiz için hangisiyse onun ile modem arayüzüne giriş yapın. @selyouone
Kanki pc den bağlanırken sıkıntı var cepden falan girince sıkıntısı yok arkadaşın yani modeme gelen hat değerleri iyi

video izlerken kesinti oluyormu yoksa sadece indirmedemi sıkıntı yaşıyorsun ?

Kanki PC den bağlanırken sıkıntı var cepden falan girince sıkıntısı yok arkadaşın yani modeme gelen hat değerleri iyi
O zaman wifi kartında sorun vardır.
1608578425470.png

Buradan sorunları gider yapın eğer sıfırlayabiliyorsanız oradan internet ayarlarını sıfırlamayı deneyin belki bir faydası olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,734
Üyeler
174,426
Son üye
Muzadam2106
Geri