Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

avrupa biz türkiye türkiyede öyle bir sistemin olması çok zor o temel yok
temel olmasına gerek yok bir dönem o sistemi kopyala yapıştır yap altyapı ile alakasız bu konu amerikada performanslarla not veriliyor bizim hocalar hayvan gibi peformans ödevleri verdi daha onları yteni bitirdim versinler ordan notu

5 te bilim kurulu toplantısı varmış, iyi bir haber çıkar inşallah
Halktan baskı olduğunda devlet yönetimi bu konuları ciddi şekilde önemsiyor.
Bu kadar kişi sınavlara karşı dururken, sınav yapacaklarını sanmıyorum açıkçası.

temel olmasına gerek yok bir dönem o sistemi kopyala yapıştır yap altyapı ile alakasız bu konu amerikada performanslarla not veriliyor bizim hocalar hayvan gibi peformans ödevleri verdi daha onları yteni bitirdim versinler ordan notu
kardeşim burası türkiye anlamıyorsun
amerika değiliz avrupa değiliz
o sınavı yaparlar
ben değil mebe ağla umrumda değil konuyu kapattırıcam zaten yeter bu kadar kavga bıktım kaç gündür çıkmazdayız

Son düzenleme:
Bu kadar kişi sınavlara karşı dururken, sınav yapacaklarını sanmıyorum açıkçası.
Genelde de vazgeçmiyorlar okulu açacağız diyip açtılar bazı sınıflara. Hiç belli olmuyor

Çok doğru.
Türkiyede yaşanan olayları resmen twitter belirliyor, ama Allah'tan adaletli bir toplumuz ve ne doğruysa onun arkasında olup ülkecek tepki gösteriyoruz.
Devletin de bunu dikkate alması bi yandan çok iyi çünkü ülkeyi bariz yönetemiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,530
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri