65 dereceden sonra sıcak sayılır 70'den sonra kritik seviye olarak sayılır.Merhabalar bir ssd nin maks kaç derece olması ssd ye zara vermez?
Pek sıcak değil. Bir şey olmaz.Hard disk sentinalden baktığımda şuanki en fazla sıcaklık 49 derece iyi midir??
Hard disk sentinalden baktığımda şuanki en fazla sıcaklık 49 derece iyi midir??M2 SSD'lerde sıcaklık çok önemlidir. Ne kadar fazla olursa o kadar kötüdür.
SATA'lar o kadar ısınmazlar fakat 55 diyeyim.
Bir sorun yaratacağını sanmıyorum.Hard disk sentinalden baktığımda şuanki en fazla sıcaklık 49 derece iyi midir??
65 dereceden sonra sıcak sayılır 70'den sonra kritik seviye olarak sayılır.Merhabalar bir ssd nin maks kaç derece olması ssd ye zara vermez?
Pek sıcak değil. Bir şey olmaz.Hard disk sentinalden baktığımda şuanki en fazla sıcaklık 49 derece iyi midir??
Tamamdır en çok oyundamı ısınıyor peki ssd ler ?65 dereceden sonra sıcak sayılır 70'den sonra kritik seviye olarak sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pek sıcak değil. Bir şey olmaz.
aktarım sırasında ısınırlar en çok ama oyunlarda da ekran kartı işlemci sıcaklığı anakartı da ısıttığı için oyunlarda da ısınırTamamdır en çok oyundamı ısınıyor peki ssd ler ?
Tamamdır sağolun.aktarım sırasında ısınırlar en çok ama oyunlarda da ekran kartı işlemci sıcaklığı anakartı da ısıttığı için oyunlarda da ısınır
Hayır, render veya video editleme işlerinde daha çok ısınır.Tamamdır en çok oyundamı ısınıyor peki ssd ler ?
Anladım sıkıntı yok ozaman öyle işler yapmıyorum sağolun bilgilendirdiğiniz için.Hayır, render veya video editleme işlerinde daha çok ısınır.
Rica ederim.Anladım sıkıntı yok ozaman öyle işler yapmıyorum sağolun bilgilendirdiğiniz için.
Hocam seçicem zatende bulamıyorum telefondayım şuan tekrardan bakıyorum ama.Rica ederim.
Sizi tatmin eden cevapa en iyi cevap vermeyi unutmayın.
Benim o kadar çıkmıyor.Ben BX500 ile 70 dereceyi gördüm.