200mbps download 5 mbps upload ???

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471

ayn tam olarak bu linkteki tarifenin download hızı 200 olmasına rağmen upload hızı 5 ile sınırlanmış ne olacak tr dekilerin upload sıkıntısı

ayn tam olarak bu linkteki tarifenin download hızı 200 olmasına rağmen upload hızı 5 ile sınırlanmış ne olacak tr dekilerin upload sıkıntısı
bizim de 100mbs, testlerde 30 çıkıyor(upload) ancak varolan maksimum 3-4. download ise testte 80mbs ama maksimum 15mbs alabildim

bizim de 100mbs, testlerde 30 çıkıyor(upload) ancak varolan maksimum 3-4. download ise testte 80mbs ama maksimum 15mbs alabildim
Ben de ilk okuduğumda tam anlayamamışım. İndirme sırasında Steam vb. uygulamalarda mb/s olarak o civarda olması normal zaten.

Son düzenleme:
3 kez okumama rağmen hala tam olarak anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet bu konuda diğer tüm iss lerden bir sıfır önde, size 100mbps ye kadar altyapınızın desteklediği en yüksek upload hızını veriyor.

Oyunları 12-13 ile indirmeniz normal. Testteki değerler mbps' dir. Siz ise Mb/s ile indirirsiniz. 8'e bölmeniz lazım. 100 mbit ile 12.5 civarı. 30 upload için ise 3,5 civarı.
yani bende oyunları indiriken alcağım mb/s 25 olcak

peki sizde kaç upload yazıyordu kampanyayı alırken

Oyunları 12-13 ile indirmeniz normal. Testteki değerler mbps' dir. Siz ise Mb/s ile indirirsiniz. 8'e bölmeniz lazım. 100 mbit ile 12.5 civarı. 30 upload için ise 3,5 civarı.
hocam bu 200mbps lik paketin uploadı sadece 5 tam bi rezillik ne yaplamılıyım upload hızı için başka bir tarife varmı

Son düzenleme:
peki sizde kaç upload yazıyordu kampanyayı alırken

hocam bu 200mbps lik paketin uploadı sadece 5 tam bi rezillik ne yaplamılıyım upload hızı için başka bir tarife varmı
Yok. 5 eğer video yayıncısı falan değilde oyuncuysan yeter zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri