forum ilk açıldı zamanda olan bir etkinlikti sona erdiben bu olayı yeni görüyorum. 5000 reaksiyona ulaşan herkese gönderilmiyordur tahminimce. çekiliş mi yapılıyor ?
Bu daha iyiBi' hayırlı olsunu hak ediyorsunuz o halde Bu da benim hediyem olsun bari. Bayağı güzeldir, tatlıdır, mutluluk verir.Alıntıyı görüntüle
HahahaSattığın 1650 Super'in parası ile 5500 XT Nitro+ alıp , 1650 Super Gaming X'i tekrar beleşe almak harika bir şey olmuş.
Yapıyorum zaten. Bu konu kirlenmesin şimdi.Onu bunu boşver de hazır kartlar varken RX 5500 XT 8 GB VS 1650S karşılaştırması yap da rahatlayak.
1650 süper almanı beklemezdim iyi bir kart ama hangisi ucuzsa onu al derdin hep marka farklı ama dhaa kaliteli neyse neden rx 5500xt 8gb almadın ki hayırlı olsunİhtiyaç fazlası krdşm
Bunu almadım forumdan hediye geldi resimlere baktıysan 2 kartım var şuan 5500xt 8 GB Nitro + 1650 Super GAMİNG X1650 süper almanı beklemezdim iyi bir kart ama hangisi ucuzsa onu al derdin hep marka farklı ama dhaa kaliteli neyse neden rx 5500xt 8gb almadın ki hayırlı olsun
Almadı zaten hediye geldi 5500XT elinde var zaten1650 süper almanı beklemezdim iyi bir kart ama hangisi ucuzsa onu al derdin hep marka farklı ama dhaa kaliteli neyse neden rx 5500xt 8gb almadın ki hayırlı olsun
Yaw forumun hediyesi, kartı kendisi almadı sakin XD1650 süper almanı beklemezdim iyi bir kart ama hangisi ucuzsa onu al derdin hep marka farklı ama dhaa kaliteli neyse neden rx 5500xt 8gb almadın ki hayırlı olsun
Oooo güzel karşılaştırma gelir o zamanBunu almadım forumdan hediye geldi resimlere baktıysan 2 kartım var şuan 5500xt 8 GB Nitro + 1650 Super GAMİNG X
@Barış Yalçın hani gaming x yoktu?Kart 5000 reaksiyon ödülü olarak bugün elime ulaştı.
Öncelikle 1650 Super' e göre kalın bir ekran kartı. İnno3d gibi aliminyum değil METAL bir Heatsink' e ve 3 boru fazlaya sahip. Fotoları ekliyorum.
Kalite için özür dilerim. Discord' un 3.5mb yapma çabası yüzünden böyle oldu idare edicez artık Biraz da heyecan.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık değerleri iyi. Overclock yapmaya başlıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sen Gaming X trio demiştin, Barış Yalçın Trio yok demişti@Barış Yalçın hani gaming x yoktu?