Hakan Kaddur
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
nahimicsvc32 ve nahimicsvc64 cpu yu %100 kullanıyor ne yapmalıyım
arka planda çalışıyor kapatıyorum fakat yeni den açılıyor şuanda tarama yapıyorummining virüsü olabilir anti virüs ile tarama yapın veya arka planda kapatabiliyor iseniz kapatın
mining virüsü tarama sonucunda algılayıp siler yeniden başlatmanı isteyecektir yeniden başlatırsın birdaha gelmezne olduğunu bilmediğim için sormak istedim lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arka planda çalışıyor kapatıyorum fakat yeni den açılıyor şuanda tarama yapıyorum
deniycem teşekkür ederimmining virüsü tarama sonucunda algılayıp siler yeniden başlatmanı isteyecektir yeniden başlatırsın birdaha gelmez
önerebileceğin bir virüs programı varmı ben nod32 yi kullanıyorummining virüsü tarama sonucunda algılayıp siler yeniden başlatmanı isteyecektir yeniden başlatırsın birdaha gelmez
Dosya konumunda bulunan dosyayı masaüstüne kopyalayın sonra Virus total'e yükleyin.deniycem teşekkür ederim
önerebileceğin bir virüs programı varmı ben nod32 yi kullanıyorum
malwarebytes kullanıyorum aynı virüs bulaşmıştı ve o şekil silmiştimdeniycem teşekkür ederim
önerebileceğin bir virüs programı varmı ben nod32 yi kullanıyorum
teşekkür ederim deneyeceğim hepsinimalwarebytes kullanıyorum aynı virüs bulaşmıştı ve o şekil silmiştim
önce rkill yapıp daha sonra hitman pro veya malwarebytes ile tarama yapınıznahimicsvc32 ve nahimicsvc64 cpu yu %100 kullanıyor ne yapmalıyım
rkill i nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız burdan bakarak yapabilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/rkill-kullanim-yoenergesi.166303/önce rkill yapıp daha sonra hitman pro veya malwarebytes ile tarama yapınız
dostum verdiğin linkten windows downloads diye bir siteye geldim hangisini indirmem gerekiyorönce rkill yapıp daha sonra hitman pro veya malwarebytes ile tarama yapınız
rkill i nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız burdan bakarak yapabilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/rkill-kullanim-yoenergesi.166303/
peki nasıl kapatabilirim yada silebilirimNahimic service bir virüs değildir. Genel msi anakartlarda kullanılan ses yongası gibi bir şey. Bunu hizmetlerden elle tamamen kapatabilirsin.hiçbir işe yaramayan bir şey kendisi. Bu açıkken cs go da takılmalar yaşıyorsan da nedeni bu programdır.
Hizmetleri yönetici olarak açın, ardından N ye basın ve Nahimic servisi bulun sonra onu sağ tıklayıp devre dışı bırakın.peki nasıl kapatabilirim yada silebilirim