nahimicsvc32 ve nahimicsvc64 cpu yu %100 kullanıyor ne yapmalıyım

mining virüsü olabilir anti virüs ile tarama yapın veya arka planda kapatabiliyor iseniz kapatın

ne olduğunu bilmediğim için sormak istedim lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mining virüsü olabilir anti virüs ile tarama yapın veya arka planda kapatabiliyor iseniz kapatın
arka planda çalışıyor kapatıyorum fakat yeni den açılıyor şuanda tarama yapıyorum

Son düzenleme:
ne olduğunu bilmediğim için sormak istedim lütfen yardımcı olun

arka planda çalışıyor kapatıyorum fakat yeni den açılıyor şuanda tarama yapıyorum
mining virüsü tarama sonucunda algılayıp siler yeniden başlatmanı isteyecektir yeniden başlatırsın birdaha gelmez

mining virüsü tarama sonucunda algılayıp siler yeniden başlatmanı isteyecektir yeniden başlatırsın birdaha gelmez
deniycem teşekkür ederim

önerebileceğin bir virüs programı varmı ben nod32 yi kullanıyorum

deniycem teşekkür ederim

önerebileceğin bir virüs programı varmı ben nod32 yi kullanıyorum
Dosya konumunda bulunan dosyayı masaüstüne kopyalayın sonra Virus total'e yükleyin.
VirusTotal

nahimicsvc32 ve nahimicsvc64 cpu yu %100 kullanıyor ne yapmalıyım
önce rkill yapıp daha sonra hitman pro veya malwarebytes ile tarama yapınız

önce rkill yapıp daha sonra hitman pro veya malwarebytes ile tarama yapınız
rkill i nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız burdan bakarak yapabilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/rkill-kullanim-yoenergesi.166303/

Nahimic service bir virüs değildir. Genel msi anakartlarda kullanılan ses yongası gibi bir şey. Bunu hizmetlerden elle tamamen kapatabilirsin.hiçbir işe yaramayan bir şey kendisi. Bu açıkken cs go da takılmalar yaşıyorsan da nedeni bu programdır.

Nahimic service bir virüs değildir. Genel msi anakartlarda kullanılan ses yongası gibi bir şey. Bunu hizmetlerden elle tamamen kapatabilirsin.hiçbir işe yaramayan bir şey kendisi. Bu açıkken cs go da takılmalar yaşıyorsan da nedeni bu programdır.
peki nasıl kapatabilirim yada silebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,944
Üyeler
186,268
Son üye
berkay006
Geri