Türk Telekom Kullanan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?

İnternet hızı ve fiyatlar konusunda bilgilendirebilir misiniz ?
bu paketin 35 download olan paketini kullanıyorum ödediğim para orada yazan 106 lira değil 116 lira 10 lira erişim ücreti alıyorlarmış

Buda hız sonuç' um

bu paketin 35 download olan paketini kullanıyorum ödediğim para orada yazan 106 lira değil 116 lira 10 lira erişim ücreti alıyorlarmış

Buda hız sonuç' um
fiber olanı mı değilse olanların hızı ne kadar fiyatı ne kadar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5.5 yayın açar mı bu arada ?

Buda hız sonuç' um
Bende bu şekilde alıyorum. Fiber altyapı. Aynı paket.
1608816775858.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5.5 yayın açar mı bu arada ?
"eğer sabitse" 3.5 ve üstü upload hızları ile yayın açılıyor çok rahat.

50 mb hız 7.50 upload 139tl +modem kurulum taksitleri 👍🖐️

ha altyapı fiber yada normal diye mi ayrılıyor benim pek bilgim yok aydınlatır mısın bu arada yorum için eyw
Bir bakır kablolu eski altyapılar var birde 2018 yeni fiber altyapılar var. Eski altyapılarda XXL paketleri falan kullanılmıyor diye biliyorum. Örneğin kuzenimin olduğu yerde bakır kablolu altyapılar var ve maksimum 16 Mbps ve 2 upload alabiliyor.

Konuyla alakasız olabilir ama Türknet 75/8 95TL haberiniz olsun.
Alakalı yapalım hemen.
Müşteri hizmetleri yok.
İstanbul dışında olduğumuz için altyapısı yok.
İnternet kesilmeleri yaşanıyor ki daha dün TürkNet kullanan yayıncılar sorun yaşadı.
Teknik Destek zayıf , bir sorun yaşansa ne zaman kim gelir belli değil. Çünkü resmi bir teknik ekip yok. Kuzenim ona geçmeye çalışmıştı. Aşağı mahalledeki Mehmet Abi tipli gözlüklü bi eleman geldi beyaz bir dobloyla ve "internet bağlayamayız sorun var" diyip gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri