Buğrahan Mert
80+ Silver
İnternet hızı ve fiyatlar konusunda bilgilendirebilir misiniz ?
İnternet hızı ve fiyatlar konusunda bilgilendirebilir misiniz ?
fiber olanı mı değilse olanların hızı ne kadar fiyatı ne kadar ?bu paketin 35 download olan paketini kullanıyorum ödediğim para orada yazan 106 lira değil 116 lira 10 lira erişim ücreti alıyorlarmışYüksek Hıza Hoş Geldin Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
Hızım veya paket GB'ım yetmiyor diyen Türk Telekom müşterilerine özel Yüksek Hız Kampanyası! Uygun fiyata fiber hızında internet için tıklayın.bireysel.turktelekom.com.tr
Buda hız sonuç' umSpeedtest Custom - Test your internet speeds
ttnet.speedtestcustom.com
5.5 yayın açar mı bu arada ?fiber olanı mı değilse olanların hızı ne kadar fiyatı ne kadar ?
5.5 yayın açarfiber olanı mı değilse olanların hızı ne kadar fiyatı ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.5 yayın açar mı bu arada ?
Bende bu şekilde alıyorum. Fiber altyapı. Aynı paket.bu paketin 35 download olan paketini kullanıyorum ödediğim para orada yazan 106 lira değil 116 lira 10 lira erişim ücreti alıyorlarmışYüksek Hıza Hoş Geldin Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
Hızım veya paket GB'ım yetmiyor diyen Türk Telekom müşterilerine özel Yüksek Hız Kampanyası! Uygun fiyata fiber hızında internet için tıklayın.bireysel.turktelekom.com.tr
Buda hız sonuç' umSpeedtest Custom - Test your internet speeds
ttnet.speedtestcustom.com
"eğer sabitse" 3.5 ve üstü upload hızları ile yayın açılıyor çok rahat.fiber olanı mı değilse olanların hızı ne kadar fiyatı ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.5 yayın açar mı bu arada ?
ha altyapı fiber yada normal diye mi ayrılıyor benim pek bilgim yok aydınlatır mısın bu arada yorum için eywBende bu şekilde alıyorum. Fiber altyapı. Aynı paket.
Alıntıyı görüntüle
"eğer sabitse" 3.5 ve üstü upload hızları ile yayın açılıyor çok rahat.
Bir bakır kablolu eski altyapılar var birde 2018 yeni fiber altyapılar var. Eski altyapılarda XXL paketleri falan kullanılmıyor diye biliyorum. Örneğin kuzenimin olduğu yerde bakır kablolu altyapılar var ve maksimum 16 Mbps ve 2 upload alabiliyor.ha altyapı fiber yada normal diye mi ayrılıyor benim pek bilgim yok aydınlatır mısın bu arada yorum için eyw
iyiymiş bu xd nerede oturuyorsun sen ve karantina öncesi de böylemiydi50 mb hız 7.50 upload 139tl +modem kurulum taksitleri
Alakalı yapalım hemen.Konuyla alakasız olabilir ama Türknet 75/8 95TL haberiniz olsun.
Yeni gectim 50mb hiza öceden 24 mb hiz 5 upload vardı Yer Gaziosmanpaşaiyiymiş bu xd nerede oturuyorsun sen ve karantina öncesi de böylemiydi