- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama o daha az gelir getiriyor. Bu daha mantıklı.Efe Aydal'ın herkes Youtube kanalı açsın 83 milyon her insan birbirine abone olsun like atsın gelen dolarları bozduralım fikri daha mantıklıydı.
Ama o daha az gelir getiriyor. Bu daha mantıklı.Efe Aydal'ın herkes Youtube kanalı açsın 83 milyon her insan birbirine abone olsun like atsın gelen dolarları bozduralım fikri daha mantıklıydı.
Lna 83 milyon diyoz, herkes 5 hesap açsa 415 milyon yapar. O da çok milyor dolar eder. 83 milyon olduğundan 415x83 çok yapıyor çok...Ama o daha az gelir getiriyor. Bu daha mantıklı.
O zaman Amerika'da para kazanıyor ama?Lna 83 milyon diyoz, herkes 5 hesap açsa 415 milyon yapar. O da çok milyor dolar eder.
Parayı TL yapacağız kardeşim.O zaman Amerika'da para kazanıyor ama?
Bu arada ABD her şeyden para kazanıyor zaten onları hesaba katarsak işin içinden çıkamayızO zaman Amerika'da para kazanıyor ama?
Bak şimdi reklam veren Türk firmaları yine Youtube'a para veriyor.Parayı TL yapacağız kardeşim.
Bak şimdi reklam veren Türk firmaları yine Youtube'a para veriyor.
Bu arada ABD her şeyden para kazanıyor zaten onları hesaba katarsak işin içinden çıkamayız.
Olsun. Kurtuluş yolunu buldum. Üsküdar'a gidiyom ben.Bu arada ABD her şeyden para kazanıyor zaten onları hesaba katarsak işin içinden çıkamayız.
Reis-i Haşmet-i Taaşuk-u Talat-u Fitnat Baltazar, konuştu.Merhaba. Aklıma bakın ne geldi:
Ülkemizde 1 ekran kartı da zaten devlete alıyoruz. Devlet yeni gelen ekran kartlarını(rtx 3000 serisini özellikle) geldiği gibi alıp mining yapsa. Sonra mining'den kazandığı coin'leri dolar şeklinde bozdursa ve doları da Türk Lirasına çevirip doları düşürsek nasıl olur?
Eyvallah, eyvallah. Elbet oralara da geleceğiz sakin olun ey aziz milletim!Reis-i Haşmet-i Ta***-u Talat-u Fitnat Baltazar, konuştu.
Artık CB Baltazar diyeceksiniz!
Başkanım, bi' 4080 Ti versen nasıl olur?Eyvallah, eyvallah. Elbet oralara da geleceğiz sakin olun ey aziz milletim!
Abiiii, random atacağım şimdi, zor duruyorum.