leonardo77
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
Selamlar Abdullah abi sistemi çıkardığında kargoyla vs uğraşmamak için itopya şubesine gidip elden taksitli bir şekilde alınabiliyormu bilginiz varmı?
Sadece WEB e özel oluyor diye biliyorum o sistemlerSelamlar Abdullah abi sistemi çıkardığında kargoyla vs uğraşmamak için itopya şubesine gidip elden taksitli bir şekilde alınabiliyormu bilginiz varmı?
Alabilirsin web e özel olduğuna bakmayin imkan sağlıyorlarSelamlar Abdullah abi sistemi çıkardığında kargoyla vs uğraşmamak için itopya şubesine gidip elden taksitli bir şekilde alınabiliyormu bilginiz varmı?
Sistem Web e özel çıkarsa şansına küs derim.
Abdullah abinin çıkardığı sistemler webe özel yani sadece internetten satışa açık oluyor.
Teşekkür ederimSadece WEB e özel oluyor diye biliyorum o sistemler
şöyle bir yol izleyebilirsin
Webden satın alırsın
eğer kabul ederlerse müşteri hizmetleri ile konuşup benim ürünümü kargoya vermeyin gelip ben alayım dersin
eğer illa elden nakit alacaksan yapabileceğin pek bir şey yok
sistemler genelde web e özel çıkıyor çünkü
Ozaman sistem çıktığında arayıp sorayım teşekkurlerAlabilirsin web e özel olduğuna bakmayin imkan sağlıyorlar
Bu olmuyor diye biliyorum ben, @cfranko denemişti kasa alırken. Pandemi sebebiyle reddetmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.şöyle bir yol izleyebilirsin
Webden satın alırsın
eğer kabul ederlerse müşteri hizmetleri ile konuşup benim ürünümü kargoya vermeyin gelip ben alayım dersin
sistemler genelde web e özel çıkıyor çünkü
DoğrudurBu olmuyor diye biliyorum ben, @cfranko denemişti kasa alırken. Pandemi sebebiyle reddetmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Internetten aldıktan sonra bi kere mağazadan almana izin vermiyorlarBence webe özel falan değil direk elden teslimde adamların işine gelir git al kasayı taşı kargolatmaktansa direk elden verir kurtulur.
İnternetten almadan sistem çıktığı gibi gidip mağzadan almayı kast ettim hocamDoğrudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Internetten aldıktan sonra bi kere mağazadan almana izin vermiyorlar
Bana alamazsın dediler yani
O olurİnternetten almadan sistem çıktığı gibi gidip mağzadan almayı kast ettim hocam