500 ₺ kulaklık önerisi

erenkonuk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
500
arkadaşlar merhaba cok arada kaldım 500 tl butcem var ve bır oyuncu kulaklıgı almak ıstıyorum ama piyasada çok fazla ürün var hangisi kaliteli hangisi değil kestirmek çok güç.sizlerden ricam deneyimlerinize dayanarak bir kaç kulaklık önermeniz

Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu Kulaklık+Mikrofon ben şuanda kullanıyorum ses kalitesi çok iyi zaten 7.1 surround sound kullanıyo​

Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu Kulaklık+Mikrofon ben şuanda kullanıyorum ses kalitesi çok iyi zaten 7.1 surround sound kullanıyo​

bu butceyere rampege alınmaz
o dşyor 500 sen atmıssın 200 kerde bişi rampege alma kardesim eger bu fiyatı verbiliyorsdan

hs50 alabilirsin yada James Donkey 710 var incehesapta ben bire bir James Donkey kullandım ama o fıyata da pek bu alınmaz bence

HS 50 pro düşünebilirsiniz.

rampege Firma olarak Türkiye'de kuruldu, lakin ürünleri Çin'de fason (meriven altı) üretilen ürünlere marka basıp yerli diye satıyorlar. yani baske bişi demiyorum
Kullandığınız çoğu marka Çin'de üretim yapıyor. Ayrıca DROP PLUS modelinden bahsediyorum Rampage markasından değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri