Ryzen 5 1600 af RX 460 4 GB ekran kartına bu psu yeterli mi ?

browly

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
050
Arkadaşlar ryzen 1600 af ve RX 460 4 GB ekran kartlı sistemime 2 gün önce psu aldım rampage 500 w 80+ sertifikalı yeterli olur mu sıkıntı çıkarır mi

Arkadaşlar ryzen 1600 af ve RX 460 4 GB ekran kartlı sistemime 2 gün önce psu aldım rampage 500 w 80+ sertifikalı yeterli olur mu sıkıntı çıkarır mi
Rampage gibi markalar biraz kötü hocam.

Psu hakkında pek bir bilgim yok ama böyle şeyleri almadan önce sormanız sizin cebinize daha yararlı olacaktır . Hayırlı olsun inşallah

Hocam aldığın PSU inşallah sorun çıkartmaz çünkü pek kaliteli bir PSU üreticisi değil rampage.

Şuan sistemime yeter mi sorun çıkarır mı 80+ diye aldım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saolun hocam
Hocam her ne kadar 80+ olsa da böyle psular forumda c4 olarak tanımlanıyor.Tabi idare eder mi belli olmaz.Ancak iade şansınız varsa iade etmenizi öneririz

Öncelikle 500w yetecektir.
Kullandığınız psu kaliteli değil.
Ama satın aldıysanız kullanılabilir.
Çok sık elektrik kesilmiyorsa dert edilecek bir şey yok
Kesiliyorsa de akım korumalı priz öneririm

Elektrik hiç kesilmiyor neredeyse bukadar dandik bir psu olduğunu dusunmedim şuan bı ürktüm açıkçası

Elektrik hiç kesilmiyor neredeyse bukadar dandik bir psu olduğunu dusunmedim şuan bı ürktüm açıkçası
Korkmana gerek yok.
Kullanabilirsin.
Arkadaşlar abartıyor.
Öyle aldım ay yandı ay bozuldu gibi bir şey yok.
Sadece bazı modellere göre daha kalitesiz bunun için psuyu üzün süre kullanmanızı önermiyorum

Korkmana gerek yok.
Kullanabilirsin.
Arkadaşlar abartıyor.
Öyle aldım ay yandı ay bozuldu gibi bir şey yok.
Sadece bazı modellere göre daha kalitesiz bunun için psuyu üzün süre kullanmanızı önermiyorum
Nekadar kullanmamı tavsiye edersiniz en fazla hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,153
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri