Eğer bütçeniz yüksek ve çok da profesyonel bir oyuncu değilseniz laptop da işinizi görür hem masaüstü alındığında klavye, mouse, monitör, kulaklık gibi masraflar ortaya çıkıyor.Ya oyun için istiyorum ama sürekli sabit kalmıyorum
Eğer bütçeniz yüksek ve çok da profesyonel bir oyuncu değilseniz laptop da işinizi görür hem masaüstü alındığında klavye, mouse, monitör, kulaklık gibi masraflar ortaya çıkıyor.Ya oyun için istiyorum ama sürekli sabit kalmıyorum
Soğutması için masraflı oluyor ayrıca ağır grafik içeren oyunlarda aşırı ısınmalar meydana getirmekte ve pek sağlıklı olmuyor eğer oynayacağınız oyunlar ağır grafikler içermiyorsa düşünmelisiniz kanaatimceYa oyun için istiyorum ama sürekli sabit kalmıyorum
gta 5 fortnite felan ve yüksek grafik oyunoynarım ama alacağım laptopa güveniyorum asus tuf laptop ryzen 5 liSoğutması için masraflı oluyor ayrıca ağır grafik içeren oyunlarda aşırı ısınmalar meydana getirmekte ve pek sağlıklı olmuyor eğer oynayacağınız oyunlar ağır grafikler içermiyorsa düşünmelisiniz kanaatimce![]()
evet sana katılıyorum bütçem en fazal 8,5 k ve alacapım laptop asus tuf laptop ryzen 5 4600 h olan öneririmisinEğer bütçeniz yüksek ve çok da profesyonel bir oyuncu değilseniz laptop da işinizi görür hem masaüstü alındığında klavye, mouse, monitör, kulaklık gibi masraflar ortaya çıkıyor.
Asus Tuf Soğutma konusunda iyi olduklarını sistemlerine güvendiklerini açıkladılar Lakin Testleri hakkında bilgim yok kardeşimgta 5 fortnite felan ve yüksek grafik oyunoynarım ama alacağım laptopa güveniyorum asus tuf laptop ryzen 5 li
saol kadeşimAsus Tuf Soğutma konusunda iyi olduklarını sistemlerine güvendiklerini açıkladılar Lakin Testleri hakkında bilgim yok kardeşim![]()